Blackkcat Destkar evet canım aklımdaydın sende postlarda karşılaşamadık😅inşallh yine heyecanla bekliyoruz güzel haberler alalım inş,bat ne zaman💕
Blackkcat Destkar aaa sen hamiştin😻😻tamam ayyy kuzum,iyi düşün hep oluyor öyle şeyler muhakkak doktor kontrolünde ol💙
Deebg Blackkcat yapmadım kuzum ya hafta sonu ya ağzım durmadı bugün 1,5 saat sıvı alımını kesmek lazım ya 😂😂 yarın yapayım dedim
Blackkcat Deebg hımm tamam anladım canım,benim göğüslerimdeki hassasiyet gitti🤷🏻♀️Kasıklarımdakide gitti,ben anlamadı benden bişey🤦🏻♀️😂
Blackkcat Deebg aynen ya yumurtlama etkisiydi sanırım:(ama nasıl acıyodu var ya gece birden gitti😬şu an çok hafif tek tarafta kaldı yalnız var ya ben böyle bişey görmedim kendimde,korunduğum dönemlerde hiç bilmem ne yumurtlama hissederim ne pms etkileri🤷🏻♀️
Deebg Blackkcat evet şimdi taktığımız için her ayrıntı çarpıyor gözümüze 😂 yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diyorlar ya öyle olursa 25nde adet olmam lazım hangisini baz alsam acaba
Deebg Blackkcat hahahaah😂 1 gün farkla öndesin ya benim akıntım var akıyor hissediyorum ama peçelere silince gelen yok gibi🤔🤔
Blackkcat Deebg bende kontrol ediyorum akıntı yok gibi benim😏kafayı yedik inceden😁ama benim normalde de akıntı az olur hamileliklerimde,yarın kadındoğum kontrolüm var,usgyle bakar mı acaba
Blackkcat Deebg gözükmez tabi de hani kontrol için istiyorum ya,rahim kalınlaşmasından da belki anlar😬yoksa kese falan mümkün deil😄göğüs ağrım gün boyu vardı biraz,dinlenince gidiyor,aslında çok taktığıma deil de tuhaf geliyor bu göğüs işi bana😂