Asksanabenze rabiamglkc benimki 30 haftalik ama geceleri tekme atiyorsa bile hissetmiyorum neden acaba peki tekmesi nasil acaba kizinisin
rabiamglkc Asksanabenze gece uyanıyorum hareketten bi bakıyorum ki tekmeye başlamış oynuyor elimi vurur vurmaz duruyor ama 🙈 benim uykum hafif olduğundan uyanıyorum sanıyorum ki ☺ Bir de gündüz çok az hareket ediyor neden bilmiyorum o zamanda da dokunurlarsa karnıma annemler filan hemen duruyor 😬
Selif Haftadayız hareketleri cok değişti sanki hareket edemiyor sanırım sıkıştı 🤭 ama korkuyorum yinede sürekli düşünüyorum elimde olmadan
Selif Asksanabenze etmeyeceği zaman ne yesem etmez aslında bir hareket var ama birden değişti böyle zorlandığı belli acaba kordon mu dolandı gibi bir sürü şey geliyor aklıma belkide uykucudur uyuyodur 😞 malesef bilemiyorum
Asksanabenze rabiamglkc benim uykum bekarken cok hafifti hamile kaldigimdan beri uykucu olmusum hic uyanmak istemiyorum çok agir olmus uykum
Selif Asksanabenze benim doktorumda her giittiğimde hareketlerne dikkat et diyor hiç etmese gidicem canım ama ediyor sadece daha farklı değişti.
Asksanabenze Lamelif masallah anneli babali buyusun hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim
Fiiza Osse daha sert olan poposuymuş. Birde doktoruma sordum duruşu nasıl diye. Birde başımız hep aşağıdaydı zaten.
Gizemkumsalyucel 28 haftalığım kızım doğum pozısyonu almış ama bu hareketlerini engellemiyor maşallah ne gecesi var ne gündüzü tekmeliyor ayaklarıyla itiyor 💕😂
Osse Fiiza valla benimde bebeğimin kafası yukarda göbeğimin üstünde hep sertlik hissediyordum meğerse kafasıymış
Fiiza Asksanabenze bilemiyorum ki ben hep ekşi yemek istiyordum herkes kız dedi. 12. Haftada doktorumuz erkek meyilli dedi. Değişmedi ondan sonrada.