Kizimveoglumm Asksanabenze bizimki de içerde horon tepiyor valla kızım ne yapıyorsun diyorum biraz daha sert vuruyor sus istediğimi yaparım diyormuş gibi 😆😆😆😆😆
Osse Fiiza valla benimde bebeğimin kafası yukarda göbeğimin üstünde hep sertlik hissediyordum meğerse kafasıymış
nagi Asksanabenze şu anda 21+1 haftadayiz biz ama ben ilk hissettiğmde oğlum 14+4 haftalikti.16 haftalikkende tekmelerini çok güçlü hissetmeye başlamıştım.şu anda da çok güçlü.biraz iri bi bebegiz.o yüzden sanirim
Asksanabenze Kizimveoglumm benimkide oyle valla oynak sarkida tepki veriyor😄duygusalda cit cikarmiyor
KbraGndz Dün gece çok farklı hareket etti oğlum acaba diyorum kuşumuz var evde uçtu baya çok ses çıkardı onamı tepki verdi okadar değişik hareket ettki eşim normal mi dedi hastaneye gidelim dedi😃İnşallah sorun yoktur
Asksanabenze KbraGndz nasil degisik hareket etti bie ben sey duymustum bende kus beslicektim izin vermediler gebelikte iyi degil dediler sizce dogrumu
Kizimveoglumm Asksanabenze 😆😆😆 o zaman ne mutlu bize uykusuz gecelere merhaba demeye hazırlayın kendinizi diyor minik yavrularımız 😆😆😆