Asksanabenze Benim bebegim kiz balik gibi geziyor oynuyor sizinkiler nasil tekme atiyor 30 haftaligiz
cimennbayann Asksanabenze benimki artık tekme atmıyor canım 😞 kıpırdıyor bi sağa bi sola yeri kalmadı herhalde 36+5iz
Sonay Asksanabenze benim hem tekme hem balık gibi sağa sola gidiyor iki taraftan hissediyorum hareketleri sağa yatıyorum sağdan vuruyor sola yatıyorum solda vuruyor resmen daha doğmadan uykusuz bırakıyor beni yaramaz kız 😊😂
caglacaglar 34 haftaligiz bu hafta herkes hareketlerinden korkuyo biz de eskisi gibi hareket etmiyoruz arada bi guclu tekme bir de saga sola donme hissediyorum artik
Fiiza Bizde 32+5 iz. Titreme itme balık gibi yüzüyor gibi hep bazen de poposunu çok itiyor 🤭 bazende parti veriyor sanki. Birde sizde bu haftalarda aşağıda baskı hissediyor musunuz?
Asksanabenze Kizlar balik gibi gezer diye duymustum ama ben cok hissetmiyorum 30 haftaligiz geceleri hic hissetmiyorum normalmi
Asksanabenze Fiiza benimkide kiz 3 doktor kiz dedi yanilma olurmu acaba once erkege benzettiler sonra kiz dediler bazen o yuzden suphe icindeyim
Fiiza Asksanabenze bilemiyorum ki ben hep ekşi yemek istiyordum herkes kız dedi. 12. Haftada doktorumuz erkek meyilli dedi. Değişmedi ondan sonrada.
Asksanabenze Gunduz hissediyorum hatta muzik aciyorum oynuyo resmen isik tutuyorum gece karnima tepki veriyor 😄
rabiamglkc Benim kız oynuyor kıpır kıpır ama hem geceleri uyurken hem de ben yada başka biri dokunursa karnıma direk oynamayı kesiyor bir müddette sessiz kalıyor 😬