ktnzehra49 Hayalet yani kesin bilmiyorum ama doktor %80 kız dedi ama 16 haftada kesinleşir tam net söylerim dedi
Hayalet ktnzehra49 bacaktan gördüyse kesindir hayırlısıyla ☺️ İlk çocuğunuz ise kız olarak çok şanslısın canım Sağlıkla alın kucağınıza ♥️
ktnzehra49 Hayalet çok heyecanlıydım kesin mi diye soramadım bile 😊 amin rabbim isteyen herkese nasip etsin bizimkileride sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻♥️
ktnzehra49 Bsraucar doktor değişebilir dedi 16 haftalık olunca tekrar çağırdı bakalım hayırlısı ilk çocuk sonuçta 😊😊
miine ktnzehra49 maşallah 😍 bizde 14+4 cinsiyeti öğrenemedik 🤗 yakın zamanda gidicem inşallah o zaman ogrenirim❣
Handeay7 Hayirli olsun insallah🙏🥰 kizlar cikolatayi cok abartmayin derim çünkü ben ikili teste giderken yarim kase supangle yedim bu seferde yerinde hic durmadi doktor ense kalinligini alamadi bir daha gittik ☺️
Seyma5228 ktnzehra49 ay bizede 12.haftada %80 kız dedi ama değişir diye korkuyorum kendimi alıştırmıyorum 1 hafta sonra 16 haftalık oluyorum tekrar kontrolüm var bu sefer kesin görürüz inşaAllah😍
ebruidil gzmuygn bende rüyamda hep erkek bebek doğurduğumu gördüm 😊 ama simdi bir prensesim var 50 günlük 😊
ktnzehra49 ebruidil Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah bende hep erkek hissediyodum kızmış 😊