Symirna Fatmanur_yakup17 Allah hayirlisi ile kucagina almayi kismet etsinn🙏🏻Evet bende de o agrilar vardi ama gececek Allahin izniyle sonrasi cok guzel olucak 😍
Symirna Hacer_ikiz_gebe benimde 21+2 evet o minik hareketleri hissediyorum heyecandan olucem😍gecen haftadan beri kuyruk sokumum sag bacagima vuruyor benimde yuruyemiyorum otursam kalkamiom epey zor durumdayim ama yine de Allaha sukur olsun binkere🙏🏻🧿
Hacer_ikiz_gebe Symirna öyle olunca magnezyum veriyomul sanırım doktor rahatlatıyomuş canım doktoruna bir sor istersen
Hacer_ikiz_gebe Symirna hareket etmeye baslayınca cok daha farklı bi his oluyo insanın içinde 😊 Karnım çıktı eşime diyorum yaa ben hamileyiiim 😊 gülüyoz gerçekten Allah hepimize sağlıkla kucagımıza alıp büyütmeyi nasip etsin ❤️
Symirna Gldane cok gecmis olsunnnn 🙏🏻O bel agrisi bacagima vuruyor kuyruk sokumundan bende ayaga kalkamiom cok zor🙈ama onlar iyi olsun da varsin olsun😍Allah gonlune gore versin insallah🙏🏻😘
Symirna Cigdem0707 bende Ilk baslarda hic almadim ama son iki haftadir epey hizli aliyorum korkmaya basladim:) 7 kg aldım 21+2 yız🙈🙏🏻
Cigdem0707 Symirna iştahım olmadigi icin sansliyim diyelim hala ayniyim.Bir de yuruyus yapiyorum.Egzersiz spor yapiyorum
Hiranurhilal Symirna 21+3 oglum olcak insallah 2 kizim vardi hu 3.gebeligim hersey yolunda sukur ama ayakra fazla kalinca bel ve cati agrim fazla oluyor herkes hayirlisyla kucagina alsn insallah dogum 7 mart
Symirna Cigdem0707 evet cıdden sanlısın 😍ben yurtdısında yaşıyorum hava soguk hep bu yüzden çıkamıyorum ya🙈evde kosu bandı aldık sımdı baslıcam hafıf tempoda
Symirna Cigdem0707 evet bide erkekdenmidir nedendir hep tatli borek olsun istiyor oglum😂Allahtan yurtdisinda alabilecegim pek bi yer yok yoksa benim 7 14 olurdu🙈Allah korusun😍
Symirna fadimeozbas fadimeozbas Ebru-20 benım de kıpır kıpır sıpa🙈ama daha minikler ya o yuzden etkili vuramiyor biraz daha kilo alsin annesi bak neler yapacak😍
Symirna Kismetmira hayirlisi olsun annesi🙏🏻🧿evet agrilara ragmen bugunu de atlattik artik sukur diyip gunu kurtarmaya bakiyorum😂
Symirna Sahika3 Ayaf benim de hafif kasik agrilarim oldu aslinda zaman zaman ama adet agrisi gibi deildi😞
Symirna Hacer_ikiz_gebe Hacer_ikiz_gebe evet agrilarda vermisti Ben abd de yasiyorum Cok kotu bi dr um var bu hafta yine gidecegim bakalim ne onerecek yine malesef degistirme sansim da olmuyor doktoru zor durumdayim😞
Kismetmira Ebru-20 canım bnmde ikinci hamileligim ilk kizimda daha erken hissetm ama bu kizimda çık hareket yok yaa sürekli düşünüyorum açana bn tekmi bileyim normalde ilk hamilelikte çok hisedilmez diyolar da bnm ki ters oldu
Ebru-20 Kismetmira Aynen öyle ilk kızdı ve o kadar çok tekmeliyo ve kuvvetlydi ki 20 haftaya kalmadam baya hissediyodum şimdi erkek 22 olucam nerdeyse hala tık yok her bebek farklı ben buna kanaat getirdim🤷🏻♀️😁
Hacer_ikiz_gebe Symirna ya neden değiştiremiyosun yurt dısında farklı tabi uygulamalar Allah kolaylık versin