Aysell55 Asrinayaz evet ama karar veremiyorum hemen büyüdükleri için çok biseyde almak istemiyorum tecrübesiz anne olmak zor 😂
Gzrilknur Asrinayaz 23+5 oluyoruz bu gece 😍 sık idrara çıkma ve bel ağrısı başladı. Hareketleri de 16/17 de hissetmeye başladım. ♥️♥️♥️♥️ Hâla bulantı hapı içiyorum bu arada 😁 doğuma kadar içecem sanırım😔
busraozcan9 22+2 benim de erkek 😍 Maşallah özellikle müzik sesinde çok hareketli. İsmi Ege olacak inşallah 😌
Mehtap_Aktas94 Asrinayaz ben çalışan hamişim akşam gelip uzanmaya gectigim an çok daha fena oluyor bakalım doğunca nasıl olacaklar🤗🤗
Mehtap_Aktas94 Asrinayaz ilk zamanlar uykum falan çok oluyordu zordu şimdi daha iyiyim bünye olarak ama tabi sabah 7.30 da cikiyorum akşam 19.30 giriyorum psikolojik olrakta olsa insan yoruluyor bide akşam yemek derdi falan
btll2017szrr Benimde kız 21+4 bende net olarak hareket hissetmiyorum bir iki gün önce biraz hissettim başka yok. Birde sağ kasığımda gaz sıkışmasına benzer bi ağrı var iki gündür, yatınca gecio ama yürürken biraz zorluyor
Mervee58 22+2 haftalığız bizde bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum bugün mesele hissetmedim panik oluyorum 🙈💙
Mehtap_Aktas94 Mervee58 olmayın normalmiş bende tedirginlik yaşıyordum ama bazen gün boyu hareket etmedigi hatta iki gün bile sessiz kaldığını yaşadım
ballicoreklerim Aysell55 benim ikizlerim olacak ama kuzum cok hareketli hiç durmuyor oğlum da arada ben de burdayım anne diyor canımın içleri 🤗☺️ 23 e gireceğiz bizde iyiz şükürler olsun 💜