Tugbaztrk Bel ağrısı baş agrısı karın ağrısı gibi cok seyden şikayet ettim şu an bana nolursa olsun razıyım diyorum. O iyi olsun ben çekerim. Detaylı ultrasonumuzda sorun cıktı ama ben iyi düsünmeye calısıyorum.
Bdjd Asrinayaz 24+1 oldum cok sukur ama benim vucudum uyusuyor ya uzanirken bride bacagimda damar tutuluyor cok canimi yakiyor😞
Asrinayaz Tugbaztrk bişi yoktur cnm banada sorun çıkarttılar ama bn inanmdm profa gittim sapasağlmmış
Tugbaztrk Asrinayaz prof a da gittim kuzum herkes aynısını soyledi. Amniyosentez yapılcak sanırım yarın belli olucak🤦🏼♀️ Sana ne sorun cıkarmoşlardı
Asrinayaz Tugbaztrk bnada burun kemiği yok down dediler ama gittiğim prof kemik var down destekleyen bir şey yok dedi banada çok amniyosentez dediler aldır dedilerr oooo 5 doktordn sonuncusu koydım paraya sapasağlam dediler oğluma ☺️👶🏻
MrsCakmaktas Asrinayaz merhabaaa🙋♀️ cok sukur guzel.gidiyor dun ayrintili ultrason cekildi hersey yolundaymis elhamdulillah🧡 minik kizimiza kavusmak icin gun sayiyoruz siz nasilsiniz?
MrsCakmaktas Aysell55 nasil olsa buyudukce daha cok hissettirecek canm 😂 ben 18. Haftadan beri tetikteym o zmn hissettm esim dalga geciyor smdi bu kadar bekliuorsun ilerde uyutmayacak seni bu hareketler dye😂