Cnss Masalefsa bol bol bel ağrısı ve de oturamıyorum uzanırken bile ağırıyor 😪 vizeler geldi cumartesi sınava girecem inşallah okulda doğurmam 🙄😋
Masalefsa Kızlar pembe hanımla instgramdan konuştum çok iyi çok tatlı bayan inşallah muanedede iyidir 11 kasım da gidicem yanına bakalım nasil
ylzzz Masalefsa özel muayenehane açıyorsa devletten ayrılacak doğumunu yaptıramayacak sen Doğum yaptıracak birini aramıyor muydun
Masalefsa ylzzz ben hem doğum hem de düzgün kontrol edebilecek birini arıyorum ben 5. Ayımda öğrendim ama kimse benden ne test ne tahlil ne detaylı ultrason ne de başka bisey istedi
ylzzz Masalefsa o zaman devlet hastanesine git pembe hanım yaptıramaz doğumu özeli olanlar nerde yaptıracak. Devlet hastanesine gidersen tahlil de yaptırırsın doğumunu da
Masalefsa ylzzz neden bu kadar mualifsiniz her şeye anlamadım devlette iyi mi bakıyorlar yok doktor mu var yok myane edebilecek tecrübesiz diyorsunuz burda sonra da yok devlete git yok şu yok bu parasını verince doktorunuz doğuma giriyor
ylzzz Masalefsa muhaliflikle ne alakası var. bana giremediğini söyledi Hacer hanıma muayene oluyordum. Kendin dedin Doğumu yaptırsın istiyorum diye. Sana da iyilik yaramıyormuş
ylzzz Masalefsa sana iyilik yaramazmış canım sen kendin öğren daha yorum yapmam git özel muayenehane de doğur 😃
Buycuy_ Gokdersay hasan hocayı öneririm üniversite de bende 25+6 dayım pembe doktor da çok tatlı galiba o da özel muayene acacakmış doğum da burada düşünüyorsan devlet normal yapıyor üniversite sezaryen
Gokdersay Buycuy_ Hasan hocaya ulaşmak zor oluyormuş acil durumlarda hastane aramıyormuş o yüzden kafam karıştı:( sen karar verdin mi doğumuna peki?