Gokdersay Selamlar sevgili anneler ben de 20 haftalik hamileyim ve Kars'a temmuzda geldik. Kime gideceğimi ben de bilemiyorum Hacer hocaya gittim ama burda konuşulanları okuyunca soğudum açıkçası. bura biraz sıkıntılı sanırım doktor konusunda :(
Buycuy_ Gokdersay hasan hocayı öneririm üniversite de bende 25+6 dayım pembe doktor da çok tatlı galiba o da özel muayene acacakmış doğum da burada düşünüyorsan devlet normal yapıyor üniversite sezaryen
ylzzz Senaysn doğru diyorsun benim kullandığımı karşılamıyor demekki iyi bi para vermiştim 😅 aynı şekilde bi arkadaşımda çok para verdim al benimkini de kullan diye bana getirmişti 😃
ylzzz Masalefsa senin haftalarında benim de sağ tarafımın ağrısında uyuyamadığım geceler oldu.göğüs altımdan belime kadardı ağrı normal sanırım hiç uyumadan dr a gitmiştim bi sorun bulamadı
Cnss Masalefsa bol bol bel ağrısı ve de oturamıyorum uzanırken bile ağırıyor 😪 vizeler geldi cumartesi sınava girecem inşallah okulda doğurmam 🙄😋
Masalefsa Kızlar pembe hanımla instgramdan konuştum çok iyi çok tatlı bayan inşallah muanedede iyidir 11 kasım da gidicem yanına bakalım nasil
ylzzz Masalefsa özel muayenehane açıyorsa devletten ayrılacak doğumunu yaptıramayacak sen Doğum yaptıracak birini aramıyor muydun
Masalefsa ylzzz ben hem doğum hem de düzgün kontrol edebilecek birini arıyorum ben 5. Ayımda öğrendim ama kimse benden ne test ne tahlil ne detaylı ultrason ne de başka bisey istedi
ylzzz Masalefsa o zaman devlet hastanesine git pembe hanım yaptıramaz doğumu özeli olanlar nerde yaptıracak. Devlet hastanesine gidersen tahlil de yaptırırsın doğumunu da