Cnss Masalefsa kendini zorladın mı acaba? Ya da ayağa kalkarken çok mu hızlı kalkıyorsun yavaş hareket etmen gerekiyor.. Bak bakalım eğer geçmezse ağrı Bi acile görün istersen..
Masalefsa Cnss çok şükür geçti bi anda otururken oldu ama ne oldu anlamadım son zamanlar artık böyle geçecek galiba
Senaysn ylzzz yazdırıyım o zaman ben. Acaba aynı folik asiti mi kullanmam gerek yoksa değişse bi sorun olur mu
Senaysn ylzzz kuzum Nası karşılamıyor benim ablam da kullanıyor gitti yazdırdı benim 55 ödediğime o 9 lira verdi 🤔
ylzzz Senaysn doğru diyorsun benim kullandığımı karşılamıyor demekki iyi bi para vermiştim 😅 aynı şekilde bi arkadaşımda çok para verdim al benimkini de kullan diye bana getirmişti 😃
Masalefsa Senaysn zaten karşılamasa doktor nie reçete yazsın versin direk ilacın adını der bende geçen ay ilaç aldım.muane ücreti mi.nedir cüzi miktar ödedim
Cnss Masalefsa bol bol bel ağrısı ve de oturamıyorum uzanırken bile ağırıyor 😪 vizeler geldi cumartesi sınava girecem inşallah okulda doğurmam 🙄😋