Senaysn Masalefsa insallah valla canım. Ben daha sürecin basındayım 7 haftalığım o yüzden aşırı bulantım var mutfağa falan giremediğim için bir iki ay annemlerle kalmayı düşünüyorum 😍
Masalefsa Senaysn ben hamile olduğumu 5.ayımda öğrendim o zamana kadar adet görüyordum kilo alıyordum ama bizde göbekten alma irsi idi o yüzden umursamadım sadece halsizlik vardı bende
ylzzz Cnss aynen canım bebek doğsun toparlansın öyle gideceğim ben çünkü doğru dürüst çocuk doktoru da yok sanırım 😏
Masalefsa ylzzz yok eşimin sen bence hamilesin deyip aklıma şüphelerle öğrendim o zamana kadar hanım efendi çok sakindi :)
ylzzz Cnss evet Hasan hoca sezaryeni 600 e yapıyor bi o bi harun yapıyor zaten. Harun’un eline allah düşürmesin
Masalefsa Senaysn valla öyle kayınvalidem 7 ay adet görmüş ama tabi o tecrübeli oğlu da anasına çekmiş ki anlamış:)
Masalefsa Masalefsa Senaysn @Cnss bugünde karnımın sağ tarafı agiriyor yürüyemeyecek derece de kızlar:(
Cnss Masalefsa kendini zorladın mı acaba? Ya da ayağa kalkarken çok mu hızlı kalkıyorsun yavaş hareket etmen gerekiyor.. Bak bakalım eğer geçmezse ağrı Bi acile görün istersen..
Senaysn Masalefsa aaa tüh ya bende bugün arayacaktım folik asitle bulantı hapım bitti tekrar alayım mı diye 😣