Masalefsa Cnss bizimde kız:) kızlar babaya çok düşkün diolardi ben inanmıyordum bizim.kiz eşimin sesini falan alsın fir dönüyor karnımda:)
Cnss Masalefsa hahhhha benim kızda öyle vallaha 😂 ama babası geldiği zaman da hiç oynamıyor babası arkasını dönsün oynamaya başlıyordu 😂
Masalefsa Cnss yok valla bizimki bide komut alıyor elini koyuyor tekmele kızım diyor oda bi 20 saniye sonra falan tekmelemeye başlıyor şimdiden pabucm dama atıldı adam arayınca beni degl kızım napior dio
Senaysn Masalefsa insallah valla canım. Ben daha sürecin basındayım 7 haftalığım o yüzden aşırı bulantım var mutfağa falan giremediğim için bir iki ay annemlerle kalmayı düşünüyorum 😍
Masalefsa Senaysn ben hamile olduğumu 5.ayımda öğrendim o zamana kadar adet görüyordum kilo alıyordum ama bizde göbekten alma irsi idi o yüzden umursamadım sadece halsizlik vardı bende
ylzzz Cnss aynen canım bebek doğsun toparlansın öyle gideceğim ben çünkü doğru dürüst çocuk doktoru da yok sanırım 😏
Masalefsa ylzzz yok eşimin sen bence hamilesin deyip aklıma şüphelerle öğrendim o zamana kadar hanım efendi çok sakindi :)
ylzzz Cnss evet Hasan hoca sezaryeni 600 e yapıyor bi o bi harun yapıyor zaten. Harun’un eline allah düşürmesin