Buycuy_ Masalefsa kesinlikle çok memnunum hasan hocadan özel muayenesine gidiyorum pazartesi çarşamba ve cuma günleri oluyor 122 TL veriyorsun o hafta diğer hafta ücret almıyor gidersen
Buycuy_ Bende Hacer Hoca ya gittim detaylıya 200 TL sonra içime sinmedi hasan hocaya gittim 25+4 deyiz bizde ama Hacer Hoca çok tatlı bi bayan
Crn91 Buycuy_ canım merhaba Hasan bey hakkında Bilgi verebilir misin randevu almak falan nasıl oluyor 1de gelip burdan alırsınız dediler ama kaç saat bekleriz acaba
ylzzz Cnss aynen canım bebek doğsun toparlansın öyle gideceğim ben çünkü doğru dürüst çocuk doktoru da yok sanırım 😏
Buycuy_ Eğer Kars ta doğum yapacaksanız sezaryen ise hasan hocaya gitmelisiniz bence benim bütün arkadaşlarımı hasan hoca doğurdu 600 TL alıyor
ylzzz Cnss evet Hasan hoca sezaryeni 600 e yapıyor bi o bi harun yapıyor zaten. Harun’un eline allah düşürmesin
Masalefsa Cnss o dert bende de var normal hayata geçsem diyorum gece yatamıyorum oturuyorum belimin ağrısından kalkana kadar işkence çekiyorum sancılarım da başladı ara ara yalancı sancılarım oluyor
Masalefsa Cnss bizimde kız:) kızlar babaya çok düşkün diolardi ben inanmıyordum bizim.kiz eşimin sesini falan alsın fir dönüyor karnımda:)
Cnss Masalefsa hahhhha benim kızda öyle vallaha 😂 ama babası geldiği zaman da hiç oynamıyor babası arkasını dönsün oynamaya başlıyordu 😂