Blackkcat Tugce1803 yumurtlamdan 15gün sonra olabilir mi ki🤷🏻♀️hiç sanmam ama yerine alışmaya çalışıyorsa😌bu arada 2hamileliktw yerleşme kanamsı gördüm yumurtlamadan 6/7gün sonra oldu hep,şu an 15.güne girdim,çocuklarımda görmedim ama yerleşme kanaması
Tugce1803 Blackkcat Olur canım neden olmasın ki yani adet vaktin gelmiş geldi kesildi diyosun yarında geçsin de sonra test yap bence🙏
Elif_kocaturk Blackkcat lekenin devamı gelmedi ama dimi hala ihtimal var yani 🤭 Inşallah yumurtlamışımdır adet olsam bari gününde en azından gerçi o günleri hep değerlendirdik ama bilemedim bana pek tutar gibi gelmiyor 🙄
Blackkcat Elif_kocaturk yok devamı gelmedi henüz inşallh gelmesin🤲🏻 Canım hiç belli olmaz Allah ol der ve olur🥰
Blackkcat Tugce1803 artık ne olur ne olmaz hep karıştı🤦🏻♀️ay biz kadınların başına herşey gelebilir kaç kez hamilelik yaşadım hepsi birbirinden farklı resmen☺️artık olmaz diye bir şey yok herşeyw hazırım zaten😁hamdolsun Rabbime😌senin devamı gelmedi di mi kanama gibi bişey
Elif_kocaturk Blackkcat inşallah hamilesindir nedense olumlu hissediyorum sana karşı ama kendime baya olumsuzum 😁 kaç gecedir sağ göğsümn sizlamasimdan uyuyamiyodum bugün ağrı yok gibi sadece buna seviniyorum 🤭
Tugce1803 Blackkcat 😁😁işte sen her hamileliğin aynı olmayacağının kanıtısın🌸Bakalım benim nasıl olacak🙈şimdi baktım iç çamaşırıma geçmiş biraz peçeteyle sildim kahverengi leke şeklinde geliyo
Blackkcat Tugce1803 canım kahverengi kanama ya da kahverengi akıntı bir önceki kanamanın devamıymış,yani içerde kalan kanama rengi kahverengine dönüşürmüş
busracetiinn Yello ya bu benim ikinci gebeliğim ilkinin kalbi durmuştu çok kötü günler geçirdim yine korkudan gidemiyorum 😅 Ama heyecandan ölücem tabiki
Tugce1803 Blackkcat ama ilk kırmızydı şimdi kahverengiye dönmüş sol kasığımda ağrıyo 🤦♀️bugün Bi tuhafım resmen başıma gelmeyenler geliyo
Blackkcat Tugce1803 rahim filminin etkisimi acaba ya da yumurtlamadır kuzum,hayır olsun gerçekten🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bdjd Yello evet hamilelik varsa hemen teste cikmiycak ultrasondada adetle arasinda 1 hafta falan fark oluyor ben gitdiyimde adetle 8 hafta olmasi gerekiyordu ama 7 haftalikdi
Beyzaharun Yello göğüs hassasiyetiyle ben anladım ama böyle ileri derece okadar sızlıyorlardıki normal adet zamanı olan hassasiyetten daha farklıydı ve ben zaten hemen anldm
Yello Beyzaharun ben belırtı aramamaya calısıyorm kuzum vucut otomatık belırtı olusturuyo ama benmde kasıklarmda batmalar oluyo belım agrıyo gogsum agrıyo gıbı
Deebg Tugce1803 canım ben adetime 4 gün varken kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı adetim 2 gün geçti şimdi bşey olabilir mi sence olsa kanda çıkardı diyorum ama 🤔
Deebg Tugce1803 yumurtlama 15indeydi çatlama 16 sındaydı 24ünde kan verdim 29 günde bir adet oluyorum normalde 2 gün gecikti adetim