Deebg Tugce1803 yumurtlama 15indeydi çatlama 16 sındaydı 24ünde kan verdim 29 günde bir adet oluyorum normalde 2 gün gecikti adetim
Tugce1803 Deebg ohoo çok erken vermişsin canım daha bugün 13.gün olmuş yumurtlamadan bence yeni test yapmalısın
Yello Beyzaharun ben belırtı aramamaya calısıyorm kuzum vucut otomatık belırtı olusturuyo ama benmde kasıklarmda batmalar oluyo belım agrıyo gogsum agrıyo gıbı
Deebg Tugce1803 bende test negatif çıkınca gripten dolayı baya ilaç falan içtim ama ondanda gecikmiş olabilir diye umutlanmamaya çalışıyorum 😢 bi kaç gün daha olmazsa tekrarlayayım testi
Tugce1803 Deebg canım ben sana o zamanda dedim döngün ve yumurtlama aran kısa adetin gecikecek varsa öyle çıkacak diye bak yine dediğime geldin erkenden gidip kan vermişsin boş yere🤦♀️bence yarın tekrar yap testi varsa çıkar
Deebg Tugce1803 evet canım seninle konuştuğumuz için yine sana sormak istedim zaten 😊 İlaç kullanmak için verdim aslında kanı aklımda kalmasın diye 1-2 gün daha olmazsa evde yaparım test hayırlısı inşallah vardır