Blackkcat Tugce1803 üşütmemek için elimden geleni yapıyorum bende,dikkat et kuzum🎈astım var bende o zorluyor ilaç almadığım için😥
Tugce1803 Blackkcat Canım sana birşey sorucam hani sabah demiştim ya midem ekşiyo göğüs ucum acıyo diye geçti onlar da az önce tuvalete gittim peçeteyle sildim baktım ki işaret parmağı içi kadar kan ufacık nokta kadar da pıhtı başka sildim yok gelmedi neden öyle olmuştur ki? Bir de sanki adet olucam da bacaklarım ağrıyomuş gibi olup geçiyo
busracetiinn Yello benim göğüs ucumun kahverengileştiğini ve nokta nokta bi şeyler olduğunu gördüm ve sık sık idrara çıkıyordum 1 günüm geçince test yaptım ve pozitif çıktı ama hala doktora gitmedim 🙈😅
Blackkcat Tugce1803 hayır olsun gerçektende canım,acaba rahim filminden sonra olabilir mi,ya da yerleşme kanaması olabilir canım ama yumurtlamadan 6gün geçti mi,çok nadirde olsa yumurtlarkende olabiliyormuş
Blackkcat Tugce1803 o bacak çekiliyomuş gibi ağrı bana yumurtlarken ve regli olacağım zaman çok gelir ama yumurtlamada belirgin hissederim
Tugce1803 Blackkcat Daha anca 1 2 gün olmuştur yumurtlayalı ilk kez başıma geliyo bilemedim ki🤷♀️rahim filminden sonra lekelenme oldu bitti 1 hafta oluyo çekileli zaten
Blackkcat Tugce1803 yumurtlama olabilir o zamn canım,benden de kırmızı olmayan bişey geldi kafam karıştı kuzum,devamıda gelmedi🤦🏻♀️Yerleşme şeysi olamaz,bu neydi şimdi 2hamileliğimde progestan kullanmıştım lekelenmeler yüzünden🤦🏻♀️
Elif_kocaturk Blackkcat benimde 31i şuan ovulasyon dönemi görünüyor ama akintim yok hiç 😒 2 3 gün önce sadece y.aki gibi uzayan bi kere gördüm. Korunmayı bırakınca hepten düzenim bozuldu bu ayda geçen ayki gibi gecikirse cildirıciiimm 🙄🤦♀️
Blackkcat Elif_kocaturk ah kuzum hiç sorma test fobisi oldu şimdi de,aslında yarın yaparım dedim ama yapasım yok🙈şimdi de leke gördüm iç çamaşırımda kafam iyice karıştı,yarın 29ekim tatil🤭eczane kimbilir nerede🥴
Blackkcat Tugce1803 yumurtlamdan 15gün sonra olabilir mi ki🤷🏻♀️hiç sanmam ama yerine alışmaya çalışıyorsa😌bu arada 2hamileliktw yerleşme kanamsı gördüm yumurtlamadan 6/7gün sonra oldu hep,şu an 15.güne girdim,çocuklarımda görmedim ama yerleşme kanaması
Blackkcat Elif_kocaturk bence yumurtladın o zamna sen yine değerlendir bugünleri muhakkak,düzen bozuluyor malesef en ufak enfeksiyonda bile inşallh gecikme olmaz ama şimdiden strese girme aman aman☺️
Elif_kocaturk Blackkcat lekenin devamı gelmedi ama dimi hala ihtimal var yani 🤭 Inşallah yumurtlamışımdır adet olsam bari gününde en azından gerçi o günleri hep değerlendirdik ama bilemedim bana pek tutar gibi gelmiyor 🙄