Bdjd Yello adetimden 3-4 gun gecmisdi idrara cikarken agri hiss ediyordum ama test yapdim tek cizgi doktoruma sordum hamile ola bilirsin o yuzden agri var 10 gun sonra hamile oldugumi oyrendim basqa bir sey olmamisdi benimde 9 gun kala yumurtlama olmusdu
Bdjd Yello evet hamilelik varsa hemen teste cikmiycak ultrasondada adetle arasinda 1 hafta falan fark oluyor ben gitdiyimde adetle 8 hafta olmasi gerekiyordu ama 7 haftalikdi
Blackkcat Yello anladım canım,Allah bu ay nasip etmiştir inşallah kzuum😻bugün çatlamadan sonra kaçıncı günün
Blackkcat Yello yerine yerleşecek zamanla kuzum inşallh 6-12 gün arası yerleşiyorsa inşallah sana tutunmaya çalışıyordur meleğin😻
Tugce1803 Blackkcat bugün Bi göğüs ucum acıyo ve göbek deliğimin orası sanki ekşi su damlıyomuş gibi midem ekşiyo sanki hayrolsun🤦♀️
Tugce1803 Yello yok ondan da değil de imkansız yani daha yeni yumurtlama zamanım (1-2 gün olmuştur yumurtlama olalı) adetime 15 gün var🙄
Yello Tugce1803 aaa benmde 5. Gun ıste yanı belırtı aramak ıcın cok erken 3-4 gunde dölleneıp 7. Gunde rahme yerlesırmsı
Tugce1803 Yello Belirti aramam hiç çünkü aramak isteyince bulursun💁♀️Sadece bugün öyle oldu şaşırdım 💁♀️
Blackkcat Tugce1803 üşütmemek için elimden geleni yapıyorum bende,dikkat et kuzum🎈astım var bende o zorluyor ilaç almadığım için😥