DidemYldrm BirsenDeniz herkesin bünyesi farklı benim iştahımda hiç açılma olmadı hamile kalmadan önce nasıl yiyorsam şu anda da öyle yiyorum herkesim farklı canım ya Allah herkesin evladına sağlık versin sağ Salim gelsinler
BirsenDeniz DidemYldrm amin inşallah aslında bende bir gün yiyorsam ikinci gün canım birşey istemiyor sırf doktor zayıfsın kilo al dedi diye yedim ama bundan sonra hamur işini azaltmayı düşünüyorum birde ben yatan hamilelerdenim hareket hiç yok sadece wc ye kalkıyorum
SerapUGR Çok zayıf hamile kalanlar kiloyu dert etmeyin görümcem 45le hamile kaldı 63le sezeryan doğum yaptı. Şuan 47 kg ve 1ay sürede gitti tüm kilosu masallah 😊
DidemYldrm SerapUGR maşallah benim boyum 170 kilom 58 bakalım böyle giderse 10 kilo ile bitiririm doğumu inşallah dikkat ediyorum başından beri
-silinmis110- SerapUGR ben iki hamileligim dede 40 kilo ile hamile kaldim 50 kilo ile dogum yaptim dogumdan bir ay sonra yine 40 kilo idim 😂😂 simdi 33 haftalik hamileyim suana kadar 11 kilo aldim 🤗😍
SerapUGR DidemYldrm sizede maşallah hamile kaldığınız kilonuz iyiymiş sizinde gider çabucak Allahın izniyle, sağlıklı doğumlar 🙏
KeremEnsar2124 34 haftaligim 9 kilo aldim ama son 1 ayda sadece 700 gram almisim sizce sorun olurmu sonucta son 3 ayda filan cok fazla aliyoruz diye biliyorum
CeylanGnsevinAkta 12 haftalık 3 kilo aldım kızımda toplamda 35 kilo aldım hepsini verdim oğluma hamile kaldım onda da 27 kilo aldım hepsini verdim 3. Ye hamileyim bunda da alırım 25-30 kilo 😊😊😊
DidemYldrm SerapUGR sağlıklı olsunlar ben normal Doğum istediğim için dikkat ediyorum kiloma Allah’ın izni ile inşallah normal Doğum yaparım
Acemihamileee 14+5gunlugum 2 kg aldım ama korkudan ekmek yemiyorum sabah kahvalti harici,tatlı yememeye özen gosteriyorum ona ragmen kendimi cok kilo almis hissediyorum ki bir de çalışıyorum 🙈
busraemrahertuhrul Acemihamileee 14 haftalık gebeliğin 4,haftasını hiç sayma nerdeyse varla yok arası haberin bile olmuyor adetin gecene kadar bende ilk başta çok dikkat ediyordum 5.ayıma kadar ne kilo akdım nedr karnım çıktı ama arkadaş o dört ay bitmek bilmiyor sabret sabret nereye kadar😂zaten hamilelik dokuz ay değil 9.buçuk ay
BirsenDeniz Zeynepmum olsun bebek doğunca verirsiniz ☺ Ekmeği azaltın olmazsa zaten doğumda baya bir gider
Cesurizmir DidemYldrm ben nerdeyse 40 kilo aldım ve yaşımda vardı ona rağmen normal doğum yaptım. Ona çok takılmayın. Hastaneye takılın
gulsahyazoglucan 17+0 şuan itibariyle 4kilo oğlumda 23kilo almıştım hemen de gitmişti doğumdan sonra bunda 47ile hamile kaldım ama sezeryanlı olduğum için çok kilo alırsam diye korkuyorum 🤔🤔
BirsenDeniz Zeynepmum bende ondan dolayı kilo alıyorum aslında kaç senedir yemiyorum kilo alıyorum diye hamilelikte de umursamadım aslında