uleKurbanKazan DidemYldrm 14 hafta 2 kilo aldım 4 haftadır sabit çok şükür çok korkmuştum 10 .haftadan 2 kilo aldım diye durduuu ekmeği terk edince
BirsenDeniz DidemYldrm zaten 4 kiloyuda 2 ayda aldım ilk başlarda bulantı çok yaşadım ama iştah açılıyor galiba daha hızlı almaya başlıyorum
BirsenDeniz Zeynepmum çok normal değil mi 12 nerdeyse az kalmış bebişin doğmasına sanki beşinci aydan sonra daha hızlımı alınıyor acaba
BirsenDeniz Prenses ya bunu nasıl becerdiniz ben 20 haftalığım 4 kilo aldım doktorum kilo al diyor her gittiğimde acaba ben 44 kiloyla hamile kaldım ondan mı
Zeynepmum BirsenDeniz ama benim iştahım çok açıldı ve doğuma daha 3 hafta var daha fazla kilo alicam diye korkuyorum 🤔🤔🤔
DidemYldrm BirsenDeniz herkesin bünyesi farklı benim iştahımda hiç açılma olmadı hamile kalmadan önce nasıl yiyorsam şu anda da öyle yiyorum herkesim farklı canım ya Allah herkesin evladına sağlık versin sağ Salim gelsinler
Prenses BirsenDeniz bende anlam veremedim kendime cnm benim iştahım her hamile gibi açılmadı pek yemek yiyemiyorum hatta onla alakalı olabilir ve mide rahatsızlığı çok bende sürekli çıkarıyrm hala ama Allah a şükür bebişimde çok sağlıklı
DidemYldrm BirsenDeniz olabilir çok zayıf hamilelere 15 kilo al diyorlar bana doktorum 12 kilo al dedi zayıf hamile kaldığım için ben daha 700 gram aldım
Obsesifk DidemYldrm 25 haftalıkken 6-7 kg almıştım şuan 29 haftalığım daha haberim yok kaç kg oldum a101e bime tartı geliyor kalmıyor 1 tane daha alıcam alıcam kalmıyor
-silinmis110- DidemYldrm canim bende 40 kilo ile hamile kaldim doktorum bana hic 15 kilo al demedi ilk kizimda 10 kilo aldim kizimda 3.150 gr dogdu yani bebis iyiyse bence siz kiloyu cok almasanizda olur
BirsenDeniz Zeynepmum olsun bebek doğunca verirsiniz ☺ Ekmeği azaltın olmazsa zaten doğumda baya bir gider