aysenurozdemirr bende horluyormuşum birde üstüne hamileliğimin başından beri burnum tıkanıyor. koltukta yatıyorum beyefendi arkanı dön diye uyarıp duruyor yada öfleyip püflüyor.
Sghslove Minikbebis bende yatsam sıkılıyorum kalksam ağrılardan duramıyorum kuzum biraz yatıp biraz geziyorum kocam şoför oldu gel al bırak 😀
Hatice-aydn Minikbebis 🤷🏻♀️ Birgün eşimi koltukta uyur şekilde buldum niye kalktın dedim horlamandan uyuyamadım dedi 🙈😁
Hatice-aydn Merve_osman aynen o bendede var malesef hamilelik dışında da olan birşey ama elden bişey gelmez alıştı artık 😁
Hatice-aydn Rbs111 kaç defa yakaladı kameraya çekti uyandırmak içinde baş ucumda sesi açıp yanıma koydu telefonu 🙈😁
shsn Minikbebis ben normal de asla horlamazdm eşim çoğu kez uyudğmu bile anlamazdı ama 30.haftadn snra horlamaya başlamşm hatta inanmadm birgün kanıt videomu çekmş bildğn basbaya bigüzel horluyorm 😀😀😀😀
kr1907 Minikbebis ya öyle birşey bende bir kaç haftadır var kendi sesime uyanıyorum hatta saçma sapan şimdi 31.haftamdaymm daha artar mı hamilelikte horlama oluyor muş
Seda_123 Minikbebis Ahahahah aynı sorun bende de var eşim uyuyamıyor 🤣🤣 28 haftalığım ama normaldede horlardım her gün değil yorulduğum zaman horluyordum genelde ama hamilelikte her gün horluyorum 🤣
BirVeraAnnesi35 Minikbebis 😂😂🤦🏼♀️Bnde hayatımda hiç horlamadım ama geçenlerde eşim horladın dedi ama cidden nefes alamıyorum bnde hep bi tıkanıklık demekki yalnız değilmişim😊😂