Ilknur_emin Mervemm kuzum sen bilirsin doktoruna sor yada bir süre ara ver ama enfeksiyon riskinden dolayı ara vermeni tavsiye ederim
Kuubra Mervemm son ayımdayım canım bugün yaptırdım azcık kastım ister istemez ama iyiyiz sıkıntı yok yaptırabilinir yani
Mervemm Kuubra bende daha once 2 kaybim var ya bisey olur doye korkuyurim ama jilette artık dayanamıyorum
Demetahmet Mervemm 26 haftalık hamileyim ilk öğrendiğim haftadan beri her ay gidiyorum kuaföre hamile olduğumu söyledim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar
Mervemm Demetahmet anam ben kuaföre hamileyim desem sağır sultan bilr duyar 🤣🤣🤣 gebeligom suanlik gizli tutuyorum daha önce 2 kaybım oldu kimse allahtan gelen bisey demedi hep bende sorun buldu diye
Mervemm Kbrabalk bende yarin gideyim en iyisi kulaklik takayim ki muzik dinlerim kendimi serbest bırakırım
Demetahmet Mervemm 😂😂😂 devamlı gittiğin kuaförse gizli kalmasını söyle ben yıllardır aynı kuaföre gidiyorum korkuyorum diye şimdi daha dikkatli davranıyor
Ozgesn Mervemm yani canım acıdıgı an biraz kasıyorum ama sonrasında herhangi bir sorun yaşamıyorum anlık oluyor normal zamanda nasıl acıyorsa o şekilde fazlası değil