Mervemm Kizlar pazartesi doktora gitcem 11 haftalik gebeyim aceba kuaföre agdaya gitsem zarari olur mu? Giden varmi aranizda veya yapan jilet beni maf ediyor 🤷♀️🤦♀️
Gizemabc Mervemm ben 31 haftalık hamileyim. Gebeliğimin başından beri 3-4 kez ağdaya gittim, acı eşiğimin düşmesi dışında başka bir sıkıntı yaşamadım.
Kbrabalk Mervemm bende 11 haftalık hamileyim 2 kere gittim bir ilk öğrendiğim zaman birde öbür ay bir sıkıntı yaşamadım
Mervemm gurcem Gizemabc 360604 Kbrabalk Selen01 ya ben korkuyorum hani yapılırken kendimizi kasıyoruz ya bisey olur diye bende yarın gidip yaptırayım
gurcem Mervemm gıt yaptır kuzum tertemız oluyorsun benım agrım falanda olmadı herzamankı gıbı cırt cırt bıttı gıttı
360604 Mervemm korkmanı gerektirecek bir şey yok yalnızca kuaföre hamileyim dedim enfeksiyon kapma riskim yüksek kullanılmamış çubuk ağda örtü vs kullan dedim normalde de öyle olması gerekiyor da nolur nolmaz diye uyardım
OznurC Bende 4-5 yıldır falan hep gidiyorum şuan 29. Haftadayım hala gidiyorum doğuma kadarda gitmeyi düşünüyorum yani acı illaki var 10 dk zaten ama tertemiz yanii
GamzeU Ben 36.haftamda gittim doktoruma gitmeden önce hiç bir sorun olmadı. Kendimi kastığım için yoruldum tabi ama bebeğim açısından bir sorun olmadı çok da rahat oluyor hamileliğim boyunca gittim
Ilknur_emin Mervemm benim doktorum 6 inci aya kadar yapma enfeksiyon riskinden dolayı dedi bende bu ay yeni başladım normalde 3 yıldır hep ağda kullanıyorum