Happy_momyyy Cerenavc İzmir Buca kadın dogum ve çocuk hastalıkları hastanesi. Ya aslına bakım cok iyi ama Suriyeliler ilallah ettirdikleri icin herkes herkesten yaka silkiyor
Sunay10_ Happy_momyyy amin ağlattın ya nasıl güzel his duygular bunlar sırf bu yüzden çok korkuyorum doktordan en iyisi olması için rabbim sağlıklı uzun ömürleri olsun mahşallah
Happy_momyyy Sunay10_ doktorunuzu cok iyi seçin. Bunu bilir bunu söylerim. Gerçi ani dogum anında hanefine denk gelirsen o oluyor ama insallah en iyileri denk gelir herzaman 🙏
Sinemmdru Happy_momyyy yaaa ağladım 😔 ne güzell bizde sağsalim bebişlerimize kavuşuruz Allah'ın izniyle inşallahh... Sizi ve eşinizi çok tebrik ederimm hayırlı,sağlıklı bir evlat olsun inşallahh 🤲🏻🤲🏻
Hanzadeilknur Çok zor bi doğum olmuş burda okudugum hikayelerden farklı ve biraz ürktüm devlettemi oldu doğumunuz geçmiş olsun bu arada
Happy_momyyy Hanzadeilknur evet devlet hastanesinde oldum. Dr um cok iyi denk geldi Allah razı olsun ondan.
Deletedmom139 Happy_momyyy bende 4200 54 cm kizimi normal docgumla dogurdum. Simdi 2 aylik olduk bile dilerim seninde bebegininde bahti ömrü uzun huzurlu olsun 🌸
Sunay10_ Happy_momyyy dışarda özel muayenesi olan. Bir doktora gidiyorum hastenede çalışmıyor kendini ücreti pahalı olduğu için Doğumuda onun yapması istiyorum şuan için bi aksilik olmazsa
Happy_momyyy shsn amin Allah razı olsun 🥰 Allah herkese böyle bi es nasip etsin rabbim kimseye aratmasın cok başka bi duygu bu 🥰💐