Happy_momyyy Cerenavc İzmir Buca kadın dogum ve çocuk hastalıkları hastanesi. Ya aslına bakım cok iyi ama Suriyeliler ilallah ettirdikleri icin herkes herkesten yaka silkiyor
Happy_momyyy Myisland İzmir Buca kadın dogum hastanesi. Kadın Özge İşcan diye bi kadın. Doğumumu yapan da Muhammet Cevat Şerif. Erkek doktor istemiyorum diyenler hata yapıyor bence. En iyi erkek doktor anlıyor bizi
Happy_momyyy Aybars_12 bilmiyorum tam olarak bi anne dogum sırasında hayatını kaybetmiş. Kimin hastasiydi nasıl oldu bilmiyorum. Çünkü bende o gün sezaryen olduğum icin gözüm bizi görmedi yani sonradan duydum olanları
Aybars_12 Anladım ben de 2 hafta sonra Doğum yapacağım ve korktum Doğum dan sebeb ölüm duyunca psikolojik men korkuyorum zaten takdiri ilahi öyleymiş Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın 🤲 bizleri onlara onları da bize bağışlasın 🤲
Happy_momyyy Aybars_12 Doğumdan korkma canım sadece dua et ❤️ En hayırlısını dile. Rabbim korkularını yenmene Yardim eder insallah 😘
Sunay10_ Happy_momyyy dışarda özel muayenesi olan. Bir doktora gidiyorum hastenede çalışmıyor kendini ücreti pahalı olduğu için Doğumuda onun yapması istiyorum şuan için bi aksilik olmazsa