Aysema Ne demek rica ederim. Bildiğim kadarıyla ekstra ücret karşılığında geliyorlar. Pınar hanım gelip ücret almamıştı. İkinci tercihiniz Ersoy hastanesiydi sanirim. Ben ilk 3 aylık dönemde oraya gittim. Orada bir hemşire tanıdığımız doç.dr. Bülent çakmak vardı onu önermişti. İlk başlarda memnundum. 2 li test yaptırdım sonucunu gösteremeden doktorum istifa etti. Ve o tanıdığım olmasaydı ben bunu öğrenemeyecektim. Apar topar hastaneye sonucumu göstermeye gittim ve niye bilgim yok diye hesap sorduğum da hastane de benden öğrenmişti. Danismadaki kızlar hanımefendi sakin olun doktor bey burada nereden duydunuz öyle birsey yok diye beni telkin etmeye çalışırken yetkili birini arayın demiştim ve kız yanımda yönetimi aradı ve şok oldu. Bu kadar da sorumsuz bir hastane iste evime yürüme 2 dakika mesafede olmasına rağmen artık adım atmam. Ve benim doktorum o hastanenin en iyisiymiş. Ve birsey daha soyliyim. Emseydeki doktorum bana özel numarasına kadar verdi. Birsey olunca lütfen beni arayın diye, ama Ersoy daki doktorum bırakın numara vermeyi hastaneyi arasanız bile görüşmüyordu. Hatta yazın tatilde ayağıma kaynar su doktum. Hastaneyi aradığım halde asla benimle görüşmedi. Hastaneye gelin bakalım dedi sekreteri bnde gelemem şehir dışındayım dedim. Yapabilecek birşeyimiz yok buraya gelmeniz gerekiyor dedi ona da sinir olmuştum. Gerçi hepsi aynı değildir tabi ama benim basımdan hep tatsız olaylar geçti.