susu8 tugce95 canım bu konuda bilgim yok malesef ama haftaya pazartesi günü kontrolüm var gittiğim zaman öğrenir bilgi veririm inşallah ☺️
Griduman ceylan2cocuk Ayy yemin ediyorum köyyyyyy😂 ben Kartal merkezde oturuyordum ordan gelin geldim inanki hiç yaramadı bura bana sadece havası doğal okadar acayip sıkılıyorum😏
ceylan2cocuk Griduman bende kartaldan geldim canim ah gelmez olaydım hergün bin pisman cocuk var mi tekmisin
ceylan2cocuk Selenatasoy bende cakaldere coşkun apartmanındayim yokus çıkınca sagda kaliyor köy bile nefes alacak yer var burda o da yok
Griduman ceylan2cocuk Keşke çocuk olsa oyalanırdım en azından 😂 tekim evde hep kocam sabah işe gidiyor taa akşam anca geliyor
Selenatasoy ceylan2cocuk Yıldıztepe caminin ordayım bende Tuzla'dan geldim yakın halbu ki ama orda en azından gidip bişeyler içeceğin yada sahile inip yürüme şansım vardı burda yok maalesef
ceylan2cocuk Selenatasoy himm cok yakınız walla canim istersen ci bana gel birlikle bi kahve içeriz nolucak burasi köy gibi
Selenatasoy ceylan2cocuk ayy mahalleden birini görünce seviniyorum inşallah tanışır görüşürüz suan çalısıyorm vakit olursa neden olmasın
ceylan2cocuk Tugbaklc normal doğurdum cokta guzeldi hastahane hijyen ilgi Allah razi olsun hastahane süper
Tugbaklc ceylan2cocuk bende ilki sezeryan kontrol.icin gidiyorum çok kararsız kaldım . Devlet mi özel mi diye
ikicocukannesi_ ceylan2cocuk oturamiyorum farketmeden çok sisiyorum kendimi otururken nefes problemi oluyor bende uzanıyorum