Tugbaklc Selenatasoy hangi market acaba a101 ses marker bim şok hepsine gidiyorum genelde tanırim merak ettim şimdi 🤗
Ozlemmozgur Bende adatıpda saynur hanıma gidiyorum çok memnunum aşılama denemiştik biz saynur hocayla olmamıştı sonra kendiliğinden hamile kaldım ve kontrollerime hep ona gittim şuan 32 haftalığız doğumlarına kendi geliyor ayrıca numarasınıda veriyor istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz hastanede muanede olduğu zaman aradığınızda sekereteride tüm soruları cevaplıyor muamedeyken bile çok kez şahit oldum çünkü buna ayrıca doçent de ben çok memnunum inşallah doğumumda normal olur kolay olur
Ftsctn_20 Selam annişler Kartal/Hürriyet'tenim bende 20 haftaliğiz şu an gayet iyiyiz iştah normal ama açıkçası bazen doymadigimi hissediyorum yiyorum bir daha yiyorum 😁 Pendik devlete gidiyordum ama bu sefer Marmaraya aldım randevumu 😊
Griduman ceylan2cocuk Keşke çocuk olsa oyalanırdım en azından 😂 tekim evde hep kocam sabah işe gidiyor taa akşam anca geliyor
Selenatasoy Tugbaklc alla alla müşterimizsin yani ayy ne güzel yaaa çok sevindim tanısırız istersen geldiğimde ☺️
Aysema Cgclskn iste burada hastaneye olan guven yada guvensizlik devreye giriyor sanirim. Ben de cok arastirdim en sonunda emsey dedim insallah Rabbim dogru bir karar aldirtmistir pusman olmadan hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz :)
Hiranurhilal Aysema bende 2.dogumj emseyde yapip cok memnun kaldim ama suan dogum ucretleri yuksek diye vazgectm bide ocakdam sonra yine zaman gelcekmis yinede aklim orda
Aysema Hiranurhilal rabbim ins sizinde gonlunuze gore versin. Evet kesin zam gelir. Umarim cok abartmadan makul bi zam gelir.
Tugbaklc Selenatasoy hiç hamile birine denk gelmedim ama ❣ olur birde sey sorucam milli eğitimin oradaki şok mu yoksa ziratin yanında ki mi