YDE Selam12 düşükleriniz de varsa ondan vermiştir doktor. Kaldı ki aile hekimlerine çok güvenmiyorum. Benim kadın doğumcum çok iyi bir doktor ondan daha iyi bilme ihtimali yok. Siz bilirsiniz kullanıp kullanmama durumunu. Bence devam etmelisiniz.
Selam12 YDE yok kullanmaya devam edeceğim dediğiniz çok mantıklı aile hekimi sonuçta ciddi birler olduğu zaman o ne yapabilir ki kadın doğum biliyordur diye düşünüyorum
ant2602 Selam12 hamile miydiniz. Eğer değilseniz bence kullanın hamileyseniz doktorunuza danışın her doktor farklı zamanlarda bıraktırıyor
Hzlhakko Selam12 yok piyasada en iyisi diyorlar herkes kullanıyor bence sizde kullanın faydası daha çok
ant2602 Selam12 doktor diyene kadar devam et. Ben doktorumdan bağımsız başlamıştım onu kullandığımı söyledim tamam ondan devam et ben yeter diyince bırakırsın dedi üçüncü ayımızda bitmişti yeniden almama gerek olmadığını söyledi kullanmadım
Mbmb Selam12 Bende onu kullandım ama doktorum yarıya bölerek içmemi söyledi. Fazlası atılıyor vücuttan dedi. Korkma bu kadar
Selam12 Minigimvebiz doktoruma önce gebeliklerimden bahsettim sonra iki hap verdi bir folbiol birde corasprin
belguzar_123 Ness61 benimde ya bende folbiol 5mg kullanıyorum sağlık ocağı verdi değiştirsem mi aceba 🙄
Ness61 belguzar_123 bugün özele gittim sordum devam et dedi doktor demek ki sorun yaratacak bsey değil canım
Baloglum93 Canım folikasit vücutta birikmeye bişi fazlası idrarla birlikte atılıyor bı sorun teşkil etmez