Semella Gebelik öncesi bende folbiol 5mg kullandım. Gebe olunca değiştirdi devlet h. Doktoru Diofol kullanıyorum. 45 tl ye alıyorum. İyot b12 folik asit vs. İçeren bir karışım hap. Memnunum yani şuan özele gidiyorum. Devam edebilirsin diofola dedi doktoruma güveniyorum. Araştırabilirsiniz.
ant2602 Selam12 doktor diyene kadar devam et. Ben doktorumdan bağımsız başlamıştım onu kullandığımı söyledim tamam ondan devam et ben yeter diyince bırakırsın dedi üçüncü ayımızda bitmişti yeniden almama gerek olmadığını söyledi kullanmadım
Zeytur Selam12 doktorunu dinlemeni tavsiye ederim ,herkesin bünyesi farklı ,yapılan testler ,tahliller sonucu verilmiştir muhakkak ilacın 😊o dediği sürece devam et👌🏻
Ness61 belguzar_123 bugün özele gittim sordum devam et dedi doktor demek ki sorun yaratacak bsey değil canım
Ness61 Selam12 onu hiç bilmiyorum canım bende de beyaz oluyor ama gebelikte akıntılar normalmiş kahverengi ben yoğun olmadıkça korkmayın diyorlar
tazee_annee Selam12 Ben doktora sormuştum normal suyu çok iç demisti oz3llikle bnde sormuştum korkma yani
Hamileanneler_25 Selam12 benim demir ve folat eksiklgm olduğu için bana dahiliye doktoru verdi folbiol 5 mg ama doktor hamile olduğumu biliyor ben her ay dahliyede muayene oluyorum tiroid düşük çıktığı için her ay düzenli kan veriyorum tahlil yaptı sonra bunu verdi kadın doğum doktorumla yan yana odaları zaten ikisininde haberi var birbirlerinden ama pazartesi kontrolüm var doktoruma sorcm bunu içiyorum ama bisey olur mu diye bende tedirgin oldum şimdi ve 23 haftalıgm ben artık.
Selam12 Hamileanneler_25 benim daha yeni 9 haftalık canım peki sarı akıntı neden oluyor korkmalı mıyım birde ayakta çalışıyorum
Selam12 Ness61 birde normalde kasık ağrım oluyordu bugün olmadı bugünde 9 haftama girdim bişey olur mu olmaması normal mi ya
Ness61 Selam12 korkma canım ama doktoruna yada bi ebeye sor icin rahat olması icin benim de bulantılardan kafa içi basıncım arttı çok agrıyo mahvediyor beni 😢ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Ezgi05 Benim doktorum devletin karşıladığı bir folik asit var ama onun içinde iyot yok deyip folic-iyod yazdı yorumlarda da kullanan kimseyi göremedim meraklandım şimdi
Fatmanur_yakup17 Selam12 aynrn canım o bebek için zararlı hamililelikten önce bende attım ama hamile kalınca doktorum kesti bebeğe zarar verir diye