Elininanasi Momof2child ay ay qiz sağliqla gelsin insallahhh😍😍😍😍çox sevindim can💝oxuyanda tüklerim urpedi inanki.Allah hamiya qismet elesin Sagliqla qucuna alasan bebeni🥰🥰🥰🥰
Elininanasi Momof2child caaan ele sevindimki inan Allah sonuna kimi qucagina almayi qismet etsin can.şirin mama olasan😍
Momof2child Ay-Bek saol canim cok tesekkurler Bugun kalp atisini dinledik miniyimin cok sulur sende nasil gidiyor
shsn Momof2child yaaa yorumlarını görmüştümmm çok sevindim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağna al inş
Ay-Bek Momof2child Çok sevindim canım gözün aydın.Dikkat et kendine daha çok yeni yat dinlen hep.Başta midem çok bulanıyordu şimdi azaldı ama yinr var bir de bir sürü ilaç kullanıyorum iğne falan beni çok zorluyor. Yediklerimi hazmedemiyorum hep kabız oluyorum. En başındna beri vardı sende de var mı canım??
Momof2child Ay-Bek 2gundur ne yesem cikariyorm kusma var mide bulantisi feci gogusle4m cok agryor kabizlik sornum yok cok sulur kan sulandri igne yazdi fitil progesteron icin vitaminler bide ANCA DINLEMEK LAZM BEBKLERMZ ICIN ISI GUCU ATTIM BI KENARA BI SURE
Ay-Bek Momof2child İyi yapmışsın canım. Ben de çalışıyorum biraz zor oluyor. Mide bulantısı için ilaç da isteseydin. Göğüs ağrısı geçiyor bir süre sonra
Momof2child Ay-Bek kuzum Yazdi amma dedki bi sure sora yine baslar mide bulantisi amma isdersen kullan dedi
Ay-Bek Momof2child Kullan yinr canım rahatlatır. Bana yazdı prilam dr isminde hap günde 2 kere içebilirsin , hamileler için özel dedi.