Ay-Bek Momof2child Kullan yinr canım rahatlatır. Bana yazdı prilam dr isminde hap günde 2 kere içebilirsin , hamileler için özel dedi.
Ay-Bek Momof2child Kullan kullan. Bir de mideni çok boş bırakma. Mesela benim akşam yemeğini yedikten sonra gece 11 gibi yine bulantım şiddetleniyordu. Peynir,ekmek,zeytin yiyip yanında sallama çay içiyordum. Bastırıyordu biraz da olsa.
Momof2child Ay-Bek peynir yedm dun sabah Onu midem kaldirmadi Pasta gibi seyler cok istiyor canim da onu biraz sora midem kaldirmiyor 6+2haftalik olduk kalp atisni alttan bakinca duyuldu ustten diyil bi sorn olrmu acaba Ilerde neden ustten olmadi simdi tedirginim
Ay-Bek Momof2child O kadar tedirgin olma canım küçük olduğunda karında bakılınca gözükmüyor zaten. Doktor ne güzel alttan bakarak kalp atışını dinletmiş.Normal bir şey bu canını sıkarak stres yapma bebeğin de hisseder bunu bak. Ben de senin gibiydim.Doktor yattığımda anlıyordu. Artık rahat olur musun bebeğin iyi bak diyordu. Ben de tam tersiyim tuzlu şeyler yiyorum tatlıdan nefret ediyorum :)
Momof2child Ay-Bek aslnda canimin cektigi ozel bisey yok amma Tuzlu yağli seyler iyi gelmiyor bana . Kuzum ilkde oyle olnca ikincde insan tedrgn oluyot iste Allah korur inSALLAH KALP ATISI DUYULUNCAYA KADAR OLDUM OLDUM DIRILDM VALLAHI
Ay-Bek Momof2child canım şimdi önlemini aldın bak. Kötüyü düşünüp kötüyü çağırma. Bak benim de bu 3. Hamileliğim benim de 2 kere geldi başıma kaderimizde varmış demek ki 😖
Deletedmom090 Momof2child tebrik ederim canim Allah kucagina almayi nasip etsin hamile kalmişsin ne guzel Allah yardjmcin olsun bisi sorucam ozel birsey yaptinmi acaba ? Ben bu ay ovulasyon testi kullan mak istiyorum da
Momof2child Deletedmom090 amin kuzum cokk saol. Soyle diyim kocama bal ceviz zencefil tarcin karismi duzelttim 3 kase kendm ceviz suyu ictm 10gun falan HERGUNDE ILISKIYE GIRDIK BEN ANCA OYLE HAMILE KALA BILIYORM HERGUN GIRERSEK ILISKIYE.DUZELTDYM KARISIM DA SPERM KALITESNIN DUSMESNI ENGELLEDI VE COK SUKUR KALDM.ALLAH SENIDE SEVINDRSN INSALLAH
Deletedmom090 Momof2child hani balım yok ama bu zencefil tarçin ve cevizim var pekmeze katsam olurmuki??? Birde bende yarindan ceviz suyu içmeye basliycam hayit tohumu vede sogan kuru yapicam ha birde bu ay ovulasyon testi yapicam canim bez azerbaycanliyim tyrkiyeden sibariş verdim uygun fiyata lutfenn dualarini eksik etme bu ay benimde bebegim gelsin👏😔
Momof2child Deletedmom090 vallah quzum bilmrem bekmeze qatsan olrmu amma marketlerde keciboynuzu behmezi var vede ucuzdu 5manata falan idi onu al bravo marketde gormwem men
Deletedmom090 Momof2child byy yerlii baxacam baci elimde tut behmezi var deyirem bu ay yoxluyum sen dediyini edecem zencefil darçin filan yaxsiki yadima saldin baci testde almişken yoldasima da birseyler icirim😍❤❤❤Allah razi olsun bacim
Muhammedim0125 Momof2child benim 1 gün geçmişti test yapmıştım ve 17 haftalık hamileyim 😊testler doğru genelde
Momof2child Deletedmom090 kisini yedir icir qeweng qeweng Biz Ondern qebulunda olmsdq o demwdi yasil weyler vox yeyn biber goyerti ve qozlu qariwmi ele mutleq mende ilk usaq abort olmsdu 9ay sora qaldm bu usaqa cox sukur