Minikmucizemizz Momof2child hayirli olsun kuzum değerin güzelce artar inşallah ❤ rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin dualarinda bizleri unutma bende yazarim bir gün belkii böyle
Kakulimmm Maşallah sübhanallah 🙏 gerçekten sevindim. Bizim için dua et lütfen. Hamilelerin duaları kabul olur derler. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin insallah 🙏
vuslatim34 Canımm çok sevindim seninle aynı takip ediyorduk günlerimizi.hayırlı olsun banada dua et bende hala adet olmadım .Iki gün önce adet günümde kanda negatifti .Bir umut bekliyorum 🙈
Momof2child vuslatim34 ALLAH RAZI OLSN CANIM BENIMKIDE GEC DOLLENME OLMUS ADETE 1 BILMEM2 HAFTA KALA INSAAH SENDEDE OYLE OLMUS OLR HAMILELIK OLUR
TunarinAnnesi Momof2child Ay canm benim çok şükür Çok sevindim Dualarinda beni Unutma 🙏bu ay aşilama yapıcaz bizde İnşAllah bende böyle güzel haber veririm size 🙏
Momof2child TunarinAnnesi bol bol dua Ettim meryem suresini Tvde koyup dinledm.bol hurma tuk ettim ve tum ayi iliskide oldm ceviz suyu da yaptim bu ay kocama da ceviz bal zencefil karisimi yedirdim .
Momof2child Hatta ben bilmeden Adete 1 veya 2 hafta kala hamis kaldm His etmisdim cunki bende adete adete 1 hafta kala kuruluk olrdu amma bu ay farklydi islaklik vardi sanki yumurtlama gibi his etmisdm o an tutunmus bebeyim