Yiyecek İçerir
Htc2604 ben haftada 1 kez en az somon yiyerek geçirdim, aksine çok çok yararlı. Normal balıkta yiyebilirsiniz, derinden çıkan deniz ürünlerini civadan dolayı yemeyin derler. Birde midye, kalamar falan.
CerenAkbulut ah cok sukur kuzum benim saglikli olmaniza cok sevindim bende yedim valla insallah yaramistir bebegime 😊
Htc2604 yani Norveç somonunun beslendiği balıkların ağır içerebildiği ile bir iddia ortaya atıldığı ancak yetkililerin kabul etmediğini ve civa içermediğini açıkladıklarını anlattı. Biraz tartışmalı bir durum. Bence sadece Norveç somonu yememeliyiz diye düşünüyorum örneğin hamsi de Omega 3 yönünden oldukça zengin ve daha garanti geliyor bana. Ve vücuttaki civa miktarı arttıkça bebek için tehlikeli yani 1 kere yemekle veya ara sıra yemekle bir sorun teşkil etmez bence
Cupra ve levrek tam dip balığı diye geçmiyor ama hamsi palamut istavrit kadar da sığ sularda yaşayan balıklar nedir . Ki deniz balığı diye geçen cupra ve levrek de bana inandırıcı gelmiyor yani genellikle besleme balıklar .
Bu arada ben hiç balık yiyemiyorum daha yoğun bulantılardan dolayı eğer sizin bulantınız yoksa ilk 3 ay özellikle bol bol yiyin arkadaşlar
Htc2604 merhabalar 🙋🏻♀️ Ben Norveçte yaşıyorum. Hamileliğim süresince sadece somon yedim balık olarak. Haftada en az 2 kez tükettim üstelik her gün yarım çaybardağı kadar balık yağı içtim çok şükür rabbime hiç bi sorun yaşamadım gayet sağlıklı bir şekilde doğum yaptım bebeğimde çok şükür Allaha gayet sağlıklı. Korkmadan tüket bence imkanın varsa. Afiyet olsun yarasın bebişe 🥰🤗🌸
Iskandinavgelini merhaba canim cok sevindim senin adina insalah bende bebegimi saglikli bir sekilde dunyaya getiririm 😊 sen tam yerinde yemissin acaba bizim buralara gelen ordaki kadar dogalmidir o da var Rabbim buyuk insallah zarari yoktur severek fayda getirecegine inanarak yedim 😊❤
Htc2604 yahu ne alaakasi var somon balığı omegadan en zengin balık:) bol bol ye , üreme ve bebik gelişimi için çok faydalı
ozgeya, başlığı Yiyecek İçerir olarak değiştirdi.