Kızlar merhaba bugun yemekte somon yedim bi an düşunemedim zarari var mi bu baligin yarin 5 haftalik olcaz Allahin izniyle 😥 Hamileliginde somon yiyen oldu mu yada kendisine ozellikle yasaklanan cok pismanim keske arastirsaydim. Kimi insanlar postunda kesinlikle yemeyin doktorum yasakladi falan demiş internette cok faydali oldugu yaziyo ama bilemedim tüketen oldumu
    Özellikle somon levrek yiyin ilk zamanlar diyorlar dip balığı ve küçük balık yememeniz gerekiyor dip balığımda ağır metal birikimi çok olduğu için. netten bakabilirsiniz hamilelere tavsiye edilmeyen balıklara
      latrodectus ya bu happymomda kizin biri yazmiş doktorum kesinlikle yeme dedi işte somon baliginda çok civa varmiş bebege zarar veriyormuş falan diye bende cok olumlu seyler okudugum icin internetten alip yapmiştim bin pişman etti beni
      Ngngng baktim kuzum somon tavisiye ediliyoda ne biliyim bazi olumsuz yorumlar okuyunca canim skldi emin olamadim sizler yedinizmi
        Htc2604 bulantım olduğu için çok bi şey yiyemiyorum ama bir kez levrek yedim. Hayır her yoruma kafayı takmayın bilgi kirliliği çok var bana sağlık ocağı demişti bir de yeni doğum yapmış kişiler de demişti ayrıca netten de araştırdım benim bildiğim kadarıyla hamilelikte en masum ve tavsiye edilen levrek ve somon
        Htc2604 ben İsveç’te kalıyorum ve İsveç Norveç’te en popüler balık somon hamilelere üç günde bir yenilmesi öneriliyor çok faydalı hamileler için
          Ngngng Levrek ve somon da dip balığı olarak geçiyor diye okumuştum.
            Htc2604 En faydalı balıklardan omega 3 açısından çok zengin somon, uskumru gibi balıklar öneriliyor en çok. Her hafta yemeniz gerek balık cahil cüheyla insanları da dinlemeyin🤗
              Htc2604 Somonun cıva oranı düşük diye biliyorum canım. Sıkıntı olmaz.
                Htc2604 yok cnm balıkçıdan taze alıyoruz.migrostaki balıkları bilmiyorum hiç taze mi değil mi
                  Ngngng Yanlış kalmış olabilir aklımda bilgi kirliliği yaratmış olmayayım. Kusura bakmayın.
                    Ps15 valla insan paranoyak oluyor gercekten azcik kotu yorum gorse vesvese doluyo içi. Insallah cok faydalidirda bebegime yaramiştir illa yenmiştir ben bugune kadar somon yiyipte zararini goren duymadim
                    • Ps15 bunu yanıtladı.
                    • Ps15 bunu beğendi.
                      Ngngng Temiz denizlerde olduğu için cıva oranının düşük olduğunu hatırlıyorum bir de.😊
                      CansuDRY yo estağfurulalh belki de ben yanlış biliyorumdur ama hep levrek ve somon yiyin dediler bana özellikle somon