Ozlenenclk Ozlenenclk sancılarım devam etti yatamıyorum oturamıyodum bidemi küçük olunca kimse inanmadıda kendi kendime uğraştım bence ara eşini gelebilirse geldin gidin doktora
ZeynepFatih Canım ben karın ağrısıyla gittim acile açılmam var mı diye baktılar çok şükür ki yokmuş ama ihmal etme hemen git derim küçük olduğu için
Zs18 idrar yolu enfeksiyonu dedi toz ilaç verdi gönderdi serum takıldıydı yarı çıkarttım ultrasonla bakıldı bebek normal falan dendi biraz uyudum gelince akşam ki sabah ki gibi kasılma yok ama az da olsa var
Mine Zs18 Tahlillerini falan alıp bi danışsaydın keşke canım neyse kasılmalar devam ederse kendi doktoruna git sen
Zs18 Ozlenenclk sağol canım hepinizden allah razı olsun vala sizlere danışmasaydım yorum yapmasaydınız ben halen daha evdeydim
1PrensAnnesi Zs18 aynı durumu yaşıyorum doktorum gaz sancısıda destekliyor dedi ve kimyon iç dedi gerçekten de kimyona başladım kasılmalarım azaldı bi doktora görünün bişey yoksa kimyon için bence
1PrensAnnesi Ozlenenclk inanamıyorum 😳😳😳 nst de nasıl görmezler doğumun başaldığını? Şaka gibi şikayetçi olmadınız mı
Ozlenenclk 1PrensAnnesi kızım kövezde kalınca onunla uğraşamadım ama ben Allah'a havale ettim bayramın 1.günü diye özel hastane uğraşmak istemediler demekki
1PrensAnnesi Ozlenenclk ay inanamıyorum ya ne ihmalkarlık ne saçma bi sistem ya bişey olsaydı evladınıza😡 başımızdan uzak valla rabbim bunda iyilerle karşılaştrsn inş
Ozlenenclk 1PrensAnnesi amin Allah hepimize kolay Doğum nasip etsin inşallah eğer ben o gün başka bi hastaneye gitmeseydim kızımda bende ölüyoduk çünkü kızım artık beni zehirlemeye başlamıştı kesesinde parça parça kanlar vardı allahım kimseye yaşatmasın