Zs18 25+3 haftalık gebeyim dün akşamdan beri geçmek bilmeyen kasılmalarım 5-10 dk bir de sancı giriyor sizce neden oluyordur 🤔
1PrensAnnesi Zs18 aynı durumu yaşıyorum doktorum gaz sancısıda destekliyor dedi ve kimyon iç dedi gerçekten de kimyona başladım kasılmalarım azaldı bi doktora görünün bişey yoksa kimyon için bence
Zs18 Ozlenenclk bi kaç dk sürüyor ama iki büklüm oluyorum geçene kadar sonra kasılma devam ediyor sonra yine sancı giriyor
Ozlenenclk Benimde ilk kızımda öle oldu ilk geceden kasılmalarım başladı sonra sancı geldi 15 20 dakkada bi en son 4 dakkada bir gelince Doğum yapmıştım kızım26+6 da doğdu canım bence git bi doktora
Ozlenenclk Zs18 amacım seni korkutmak değil ben çok zor şeyler atlattım kimse Doğum yaptığıma inanmadı bi doktora git geçmesse başka doktora git gerekirse
Ozlenenclk Kasılman sancın yetmez mi ben doktora ilk gittiğimde kendi doktorum yoktu başka doktora gittim beni nst ye bağladılar onda bile anlamadılar Doğum yaptığımı idrar yolunda enfeksiyon var git eve dediler akşamına doğurdum
1PrensAnnesi Ozlenenclk inanamıyorum 😳😳😳 nst de nasıl görmezler doğumun başaldığını? Şaka gibi şikayetçi olmadınız mı
Zs18 [bilinmeyen] numarası yok ki 😔 öğlene kadar bekleyim geçmezse eşimi arayıp giderim doktora değildir ama dimi erken doğum belirtisi falan
Zs18 Ozlenenclk 20 haftalıkken sancı yüzünden acile gitmiştim bişey çıkmadı ne idrar yolu enfeksiyonu ne de başka bişey doktorlarda hiç bişey diyememişti
Ozlenenclk Zs18 benimde 21.haftamda sancım oldu doktora gittim serum takıp yolladılar böyle söyliyince kendimi kötü hissettim sadece benim yaşadıklarımı söylüyorum sende yaşıcaksın diye bişey Yok ama bence git doktora geç kalmadan için rahatlasın
Ozlenenclk [bilinmeyen] aynen çünkü ben öğlen 4 tr doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu diye eve yolladılar akşam 10 gittim 8 santim açığım vardı
Ozlenenclk Ozlenenclk sancılarım devam etti yatamıyorum oturamıyodum bidemi küçük olunca kimse inanmadıda kendi kendime uğraştım bence ara eşini gelebilirse geldin gidin doktora