zeyzey12 benim etrfmdada 10 hamileden biri erkek gerisi kız benimkide buna dahil benim duydugum kişilerde bu sene kız senesi diyorlar
hilalyavuz Feyzazdra 12 haftalık doktorum pazartesi bir tahminde bulunacaktı ama bacak bacak üstüne atmış kapatmış göstermedi minnoş 😀
Hilaldenerieser hilalyavuz Yaa benimkide bacak bacak üstüne atmıştı bizde bu pozisyondaysa erkek heralde diyorduk ama değilmiş kız bizimki 👼🏻😍
hilalyavuz Hilaldenerieser maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🤲🏻☺️ Ben de kime dediysem bacak bacak üstüne attıysa kızdır, kızlar kendilerini saklar falan dediler bak seninki de kızmış 💕 ne kadarlık şu an peki
Hilaldenerieser hilalyavuz Amin inşallah sende canım hayırlısıyla cinsiyetini öğrenirsin 🌸32+5 günlüğüm saglıkla kucağımıza alırız inş 🤲🏻 👼🏻
Edaa_2019 Evet bende hep erkek duyuyorum ve görüyorum banada doktor erkek olarak şüphelendi ama bakalım sonuç ne olacak 😂😂😂
gurcem Esraaydn21 gebelık egıtımıne katıldım hedıye zıbın verecekler herkese mavı dagıtıldı kız bıttıgı ıcınmıs bır oda mavı kalmıstı😂
Seselif hellotuuba kız olarak inşallah benim de çevremde tam tersi 10 arkadasım varsa hamile 8 i kız 2 si erkek bende kız senesi olduğunu düşünüyordum😄sağlıkla gelsin hepsi😍