hellotuuba Merhabalar kızlar bu sene erkek bebek senesi değil mi sizce de ☺️🙈 kimi duysam , arkadaşlarım olsun , çevrem olsun hep erkek bebek bekliyorlar , hiç kız duymadım 🤣 var mı böyle düşünen ya da inanan 🥰
nursiracc hellotuuba Geçen sene kız senesi dediler oğlum oldu bu sene erkek senesi dediler kızım olucak 😂
Arzumworld Feyzazdra aynen bende merak ediyorum bakalim 15 haftalik hamileyim bizimki ne olacak herkes kiz diyor ama bakalim
hellotuuba nursiracc benimde hep içimden kız bebek geçiyordu hissediyodum diyodum meğer erkekmiş 😀😊 sağlıkla gelsinler de ♥️♥️🥰
Zeynep06 hellotuuba bende kız hissediyordum iki Dr. da erkek dedi ama halada kız hissediyorum bakalım hayırlısı
Feyzazdra Ben bi post açtım bununla ilgili tartışmalarıma bakın 110 yorumdan sadece 20 si kız gerisi erkekti hep
hilalyavuz hellotuuba çevremde 5 kişi hamile 4ü kız 1i erkek, ben de bu sene kız senesi diye düşünüyorum 😀 bakalım benim minnoş da inşallah 9 kasımda belli olur 🤗
hilalyavuz Feyzazdra 12 haftalık doktorum pazartesi bir tahminde bulunacaktı ama bacak bacak üstüne atmış kapatmış göstermedi minnoş 😀