dilaraserdar baharclk sanırım o çok konuşması biraz memleketinin verdiği karakterden dolayı 😬😬 ama yine de hakkını ödeyemem, bişi istedim mi ikiletmez yapar, alır, ya da götürür sen al beğen der.. çok şükür 🙏
baharclk Yenianne Bizimkinin kızı falan yok erkek anneleri ya tam gaddar oluyo ya tam anne gibi ortası yok
baharclk Babykurtay Senin 5 ay sonra almışlar benim düğün salonundan geldm eve girdik üstmden gelinliğim çıkmadan kolumdan altınlar çıktı canım. İnşallah herkes cezasını bulur.
Babykurtay baharclk salon parasını biz verdik yemek parasını biz verdik kamera parasını biz verdik kaynanam 300btlye ayran almış onun parasını istedi düğün gecesi
Babykurtay baharclk 2 aylık evliydim bileziklerim gittiğinde hevesim vardı dogumumdan sonra mevlutte takicaktim ama hayal olarak kaldı hep içimde kalacak ama işte
baharclk Babykurtay Salon parasını takılarn parasyla verdk düğün sonrası yemeğe gidemedik balayına gidemedik altınlar paralar uçup gidince. İki koltk aldılar onunda düğünden snra her ay 100 lira verin diye parasnı istediler.
dilaraserdar Babykurtay sanırım sizinkilerde bariz bir kıskançlık ve hatta evlat ayrımı yapmak var.. kimi aileler de bu durum çok üzücü olaylara neden oluyor.. sizin eşinizden çok diğer çocuğunu daha çok kayıtıyor gibi. Ama çok büyük bir günaha giriyor, Allah gönüllerine biraz ahiret korkusu versin inşalalh🙏yapılanlar çok yanlış..
Babykurtay dilaraserdar amin canım ama Allah görüyor başka hiç bişey demiyorum kayınpeder çalışıyor görümce çalışıyor kaynım çalışıyor kayinvalide evde iş yapıyor para geliyor bide otizimli kaynim var onunda maaşı var ama sorsan para yok
baharclk Babykurtay Benim kaynımda biraz engelli aslnda bişeyi yokta biraz saf gibi ama ona tanıdıkla engelli raporunu en yüksek şekilde almışlar. Şimdi çocuk çalışıyo parasını yiyolar 50 lira eksik getirince eve almıyolar bizde kalıyor
Babykurtay baharclk bizimkide tatil sayılmaz annemin memleketine gittik orda kaldık kalmasa sayılmaz dakika başı saat başı kaynana arayıp para harcamayin demek için arayıp durdu
Babykurtay Benim salak esimde hala tapu gelcek diye inanıyor en çok ona aciyorum ama bi laf varya afedersiniz köpek şey yemekten vazgeçmez
Babykurtay baharclk hakkımı asla helal etmiyorum çok şeyde hevesim kaldı sırf eşim tek düğün yapıyor diye gelinliği nisanligi hep ikinci el aldım aman dedim o kadar para veremem onla bilezik yaparız dedim tamam dediler ama nerde bilezik görsen eve ilk geldiklerinde nasıl atıp tuttular Allah yedirmesin artık tek duam o evde bı gram huzur yok çalıp çırpıp yemekten
Babykurtay baharclk diyorum ya kendi kızından bilezik istedi diye kayınpederi ortalığı yıktı kalktı gitti kavga etti
Babykurtay Eşim burda yok bı kere arayıp kızım gel mutfak alışverişi yapalım.demediler herşeyi babam yaptı a sorsanız onla herşeyi yapmış
baharclk Babykurtay Bizim altın mevzuları konuşulmaya geldiklerinde ben küpe istemiyorm çok güzel bi kolye istiyorm bide bileziklerin yeter dedim beni kınadılar aa küpesiz gelinmi olr diye snra bi baktm elmden almadkları bi yüzüğüm kalcakmış nerdeyse. Huzurlarıda paralarıda var şimdilik ama bakalm zaman ne gösterecek
Babykurtay baharclk bizimkide bırak küpeyi yüzükler alcakti kolyeler setler 10 tane bilezik künyeler falan alıyordu elime kalan annemin aldığı künye bide alyansim kaldı
Yenianne baharclk ay güya bana da alacaktılar ama havada bulut saat küpe annemler alacaktı küpesiz gelin olmaz biz alalım diye de aldırtmadım hala da yok