MerveOzgeAk1453 Ezgimrt1 bana doktorum haftada 1defa iç dedi.İçmeni tavsiye ederim çünkü maden suyunun içerisinde birçok mineral var.Magnezyumu,folatı besinlerden almak zor ama maden suyunda var.
Seyma1234 Valla hergün içiyorum ve magnezyum ilacı falanda kullanmıyorum bacak kramplarım başlamıştı soda içmeye başladıgımdan beri maşallah bişeyim kalmadı doğmadan gaz sorunu yapıyosa bir çok şeyi tüketmeyelim o zamn🙈
Gulcezeren Ezgimrt1 günde 1 yada 2 içiyorum bende bi zararı olacağınıda düşünmüyorum doktorlarda öneriyor zaten..
hilalyavuz Ezgimrt1 ben de günde 1 tane içiyorum doktorumda içebilirsin demişti, ben alakalı olduğunu sanmıyorum. Doktorunu dinlemek de fayda var çünkü burdaki bizlere ya da başkalarına göre doktorların bilgileri şüphesiz en doğrusu ☺️
Ngmsy Ben de günde 1 tane icmeye çalışıyorum pek sevmem sodayi ama kramplarin azalmasinda önemli oluyormus ama sade olani tabiki doktorum kesinlikle meyvelisini icmememi söylemişti
ceyda_oguz Ezgimrt1 zararı olsa buyuk annelerimiz bebek dpfar doğmaz ağzına bir damla sürmez bebegin bile gazsız olmasına yardmcıymış ama sade olanı içeceksiniz 🙏
Grlrrr Ezgimrt1 Yeni doğan çocuğa süt vermeden maden suyu içiren var (1 damla) O zaman gazı olmuyormuş kaldı ki bizim içmemiz
niliyy Laley meyveli değil malesef ki . Meyveliler maden suyu olarak geçmiyor onlar bildiğniz gazlı içecek.
Laley niliyy ben kullanıyorum ama doktorum sorun olmaz dedi şuan iki çocuğum var onlara hamileyken hep kullandım bişi olmadı şimdi yine hamileyimm yine kullanıyorum kişiden kişiye değişebilir ama bana bir zararı olmadı bebeklerimde de gaz sorunu oluşmadı
niliyy Laley yani sadece hamilelikte değil normalde de sade madensuyunun yerini tutmuyor malesef. Tabiki büyük bir zararı da yoktur bence de ☺️
bengiben Ezgimrt1 mideniz nerde rahminiz nerde. Öyle saçma şey mi olur. Ayrıca içindeki mineraller çok iyi.
Fidan3594 Ezgimrt1 ya gaz sorunu zaten yeni doğan bebeklerin hepsinde olur. Ne alakası var doktorun dediğini mi sorguluyorsunuz
SuleDoruk Ezgimrt1 hergün bir tane sade soda içiyorum magnezyum içeriğinden dolayı. On yıl öncesin de ilk oğlum da hiç içmedim diyebilirim ve her şeye de dikkat ettim. Gaz bombası olarak doğmuştu 😅
Demirleblebi Ezgimrt1 doktorunuzla bazı kadınları eş değer görüp soruyorsunuz. Bende diğer bazı kadınlardan biri olarak doktora güvenmeni öneririm. Sizin şu an yediğiniz şeyin bebekte gaz olması ile ilgisi olabilirmi sizce?