Nuraslanklc Ezgimrt1 günde kesinlikle 2 tane tüketiyorum😂söylediğini ilk defa duydum saçma bi o kadar daha saçma içinde gaz olmayan birşey nasıl gaz yapabilir🤔üstelik hazımsızlık ve gaz problemlerine iyi gelen birşeyden bahsediyoruz gaz sandıkları şey içinde bulunan mineraller😂hangi cahil uydurmuş onu çok komik inanma canım böyle şeylere
Fatosduzgun55 Bende içiyorum hergun bır tane bazen mıde yanmam cok oluyor 2 ıcdıgımde oluyor. Cok sukur birkez bile kramp yasamadım.. bazı arkadaslarım gece krampdan uyuyamıyormus bende hıc olmadı. Druma da danısdım ıcebılırsın hayetde saglıklı dedı ve bazı sıtelerde formlarda bebege de yaradıgını okudum dogrulugu tartısılır ama sımdı ıcdıgım soda dogumdan sonra bebekde nasıl gaz olusdurur nasıl bır baglantı kurmuslar aklım almadı🙈🤣
duyguyilmaz Laley meyveli olanlar maden suyu degil yalniz soda onlar. Ikisi farkli icmemiz geren sade maden suyu.
Caydemir Ezgimrt1 ben standart soda maden suyu icmeyi biraktim. Icerisine karbondioksit bastiklari icin hem benim icin icimi zordu hem de fayda gormedim. Simdi san pellegrino iciyorum biraz fiyati farkli ama cok rahatlatiyor beni hem de gercekten mineralli su keyifle iciyorum. Tavsiye ederim
s_koc Ezgimrt1 günde 1 tane doktorum önerdi. Mineraller açısından faydalıymış. Bebekle hiç bir bağlantısı yok :) ancak meyveli olanları değil sade için, onlarda tatlandırıcı ve şeker bulunuyor
EbruCnr Ezgimrt1 Canım onunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Bu gaz olayı günümüzün olmazsa olmaz sorunu gibi. Ben tüketmediğim halde oğlumda olmuştu. Genelde erkek bebeklerde oluyor ama kızlardada oluyor tabii
beriliceannesi Ezgimrt1 maden suyunun çocuğa zararı ya da yararı da yok. Maden suyu tamamen sizin için.