Vera18 30+3 geçen hafta 1300 gr 38 cmdı minnoş kızım birazcık zayıfız her şeyi de yiyoruz ama inşallah bu gittiğimde çok kg almış olur 😇 geceleri biraz kalça ve bel ağrım oluyor bir de alt tarafa baskı yapmaya başladı 10 dkda bir wcdeyim onun dışında iyiyiz şükür 😅
Ezgimrt1 Vera18 sağlıklı olsunlar kuzum 🙏🏻 Ay bende uyuyamıyorum gitmekten alt tarafa vuruyor bazen altıma yapacak gibi oluyorum agrılar hep var bazen doğum mu başladı acaba diyorum kendi kendime
shsn Beyzanurlina maşşlah canım. benimde şuan baya azaldı ama çok şükür hareket var :) aynen dönem dönem azalıyor çoğalıyor sanırım :)
Vera18 Ezgimrt1 İnşallah canım 🥰 son haftalarda banyoya bir koltuk atıcam orda da uyurum artık git gel olmasın 😂 😂
Leyla9292 Ezgimrt1 30+4 günlük üçüncü gebeliğim sezeryan olacam hindistan cevizi olduk son 66gün ama bi on gün erken olur bebeğim ilk zamandan beri çok az hareket eden bir bebek mide yanması her geçen gün dahada artıyor günler hiç geçmiyor vücut olarak hiç rahat değilim geceleri hiç uyuyamıyorm bu kezde gündüzleri tüm gün sersem gibi dolaşıyorum.
Hasisinmelegi Leyla9292 aynı gündeyiz bende 30+4 teyim geceleri uyuyamıyorum onun dışında çok şükür bir problemim yok 28 haftalıkken gittim kontrole 1 kilo idi iki hafta sonra yine gidicem. Kızlar 32. haftadan sonra kaç haftada bir kontrole gideceksiniz doktorunuz birşey soyledimi
Leyla9292 Hasisinmelegi ben şimdiye kadar çoğu zaman devlete gidiyordum arada özele gidiyordum bu aydan sonra tamamen özele gidecem doktor söyler ne kadar sıklıkta gelmen gerektiğini.
Dryl Hasisinmelegi 30+1 de gittim en son. 32,34,36 sonrasında haftada bir dedi görüşücez dedi benim doktorum.
Akademisyenanne Nazen ekstra bisey yapmiyorum aslinda. Her gun 3 ceviz, bir muz, bir maden suyu, bir nar, peynir, ev yapimi yogurt ve yesillik yiyorum. Haftanin 2 gunu de balik yiyoruz.
Nurdem33 Ezgimrt1 biz 29+2 günlüğüz 27 haftalıkta gittim Dr 1,500 gr 42 cm di oğlum pazartesi kontrol var bakalım ne durumdayız acayip yorgunluk var sağ kalçamda Agri var midem çok kötü an geliyor nefesiz kalıyorum tuvalet olayı hepimizce malum şuan zaten ters oğlum Dr önemli değil dedi çünkü sezaryen olacak doğum Bizde durum bu kızlar rabbim hepimize güç kuvet versin kolay doğumlar olsun inş
Ezgimrt1 Nurdem33 kuzum neden sezaryen sen mi istedin doktorun mu öyle söyledi 🙏🏻 Benim de doktorum öyle dedi sezeryan olur diye
SevilByrm Ezgimrt1 bunu diyen varsa benim kızım da sıkıntı var 😂😂😂 saolsun 40 haftalık doğdu oğlan kaç haftalık doğacak merakla bekliyorum 😂
Leyla9292 Ezgimrt1 bilmiyorum ki öyle birşey var mı acaba?az hareket ediyor temennim doğduğu zamanda efendi uysal olması.
Zeynepca Deryadefne23 Bende 31+4.. Benim ikiz biri 1.280 diğeri 1.560..biraz geriden geliyor biri 🤦🏻♀️