3_melek_annesi Ezgimrt1 bugun gittim kontrole 30 +6 haftaligim boyunu soylemiyor drum kilosu 2043 dedi 1 hafta ileride gelisimi dedi
Leyla9292 Ezgimrt1 bilmiyorum ki öyle birşey var mı acaba?az hareket ediyor temennim doğduğu zamanda efendi uysal olması.
tugrakubra_1 28+3teyim bugün kontrole gittim boyunu sormayı unuttum kilosu 1200 gr dı.haftasıyla uyumlu ama karın çevresi 4 gün geriymiş sıkıntı olmaz değil mi dedim hayır dedi.üç hafta sonra kontrole gel dedi bende 12 kilo aldım şimdiye kadar.Bacak ağrım var belim ağrıyodu magnezyum kullanıyorum onun için iyi gidiyoruz şimdilik 😊
Ezgimrt1 tugrakubra_1 ben bel agrımdan uyuyamıyorum 😔😔 toparlar inşallah kendini canım doktor sorun olmaz dediyse hiç bişe olmaz
Syst333 Ezgimrt1 anladım gibi rahim bölgemde sert top gibi bşy hissettim ama karın bölgemdede sertleşmeler oluyo hayla bence bariz döndüğünü kişi kendi hissedemez gibime geliyor
tugrakubra_1 Ezgimrt1 evet sıkıntı yok dedi bakalım ben hem devlete hem özele gidiyorum.yarın özelde kontrolümüz var inşallah o da sıkıntı yok der
cansubsrr Ezgimrt1 30+3 haftalığız geçen hafta gittik Dr a 1500 gram 36 cmdi çok şükür karnım büyüdükçe haraketlerim kısıtlandı benimde oturup kalkmakta zorlanıyorum heleki gece uyumakta sağa sola dönemiyorum
Serpilsaltikalp Ezgimrt1 28+3. 2 gün önce kontrolüm vardı. 1250 gr. Bebeğim. Agrım yok ama birkaç gündür mide yanmalarım başladı.