Beyzanurlina shsn masallaah suan çok iyi kuşum 31. Haftada azalmıştı bayaa bıde 28. Haftada azalmıştııı genellikle hafta başları oluyo heraldeee
shsn Ezgimrt1 Benimde o ağrım çok oldu kasık ve bel doktora gittim birşy çıkmadı ağrın olduğunda magnezyum kullan dedi birkaç gün kullandm geçti doktoruna danış istersen canım
Nazen Akademisyenanne tontis olması için ben ne yiyip içebilirim ne öneriyorsunuz. Düzenli yediğiniz içtiğimiz şeyler neler?
Akademisyenanne Nazen ekstra bisey yapmiyorum aslinda. Her gun 3 ceviz, bir muz, bir maden suyu, bir nar, peynir, ev yapimi yogurt ve yesillik yiyorum. Haftanin 2 gunu de balik yiyoruz.
Kdrkdr Bizde 31+4 olduk 1750 gr şuan. Kasılmalar başladı ama ağrı yok. Ve bi kaç gündür sarımsı akıntı başladı idrsr testi vermeye gidicem enfeksiyon var sanırım😫
NurGrlek Ezgimrt1 31+4 bulantılarım tekrar hortladı 😁 idrar torbama çok fazla vuruyor zorluyor iyiyiz şükür 31+2 günlükken gittik 2.250 47 cm oğlum 👶🏻💙🐨☺️
Deletedmom00180 En son 14 ekimde gittim kontrole 29+2 iken o zaman kilosu 1600 gram boyuda 41 santimdi bugün itibariyle 30+4 deyim 4 kasımda tekrar kontrolüm var 😊
Zeydo 11Nisan uzun süre benimde öyleydi sonra nasıl başardıysa yan yatan döndü bende rahat ettim, bebişkom yan yattığında ben o tarafa yatamıyordum😬
Lilensa Ezgimrt1 29+0 bel bacak krampları başladı uykusuz geceler beni bekliyor boyunu doktor söylemedi geçen hafta gitmiştim 1,271 gr herşey yolunda ayakkabı giyme sıkıntımız başladı olmuyorlar sıkıyor kiminin Bağcığını bile bağlıyamıyorm eşim olsa bağlıyor giydiriyor 😊 ama oysuz zorlanıyorum açıkçası .
Ezgimrt1 Lilensa bende de aynı durum var şişlik gerçi ayakkabı olsa bile karnımdan kendim de giyemiyorum kuzum 🤣🤣
shsn Beyzanurlina maşşlah canım. benimde şuan baya azaldı ama çok şükür hareket var :) aynen dönem dönem azalıyor çoğalıyor sanırım :)