Nuraslanklc Seda_123 😅araştırdım da hiç öyle yazmıyor bi yerde doktora sormak lazım bide ben yağ falan sürüyorum çatlak olmasın diye o sırada farkettim 🤷🏻♀️Yağlanırkende oluyor haliyle ne bileyim Allah korusun
Nuraslanklc rukiye-02 😂kapısında geliyor bende girmiyorum iyice sıkışana kadar bekliyorum 👀ona kalsa orda yatacağız ya
rukiye-02 Nuraslanklc aynen bide böyle altına kaçıracak gibi oluyorsun biraz bekleyince geçiyor bi doğsalar da artık rahatlasak 😬
Serce Nuraslanklc ah onu çok doğru söyledin valla analık zor 😂 anam ana olunca anlarsın derdi de ana olmadan anladım kadını 🤪
Nuraslanklc Esesennn 😂Ahah genel halimiz😅bide bebek alışverişinde daha zor bugün alışveriş ten geçemiyorum ama yürüsem adım atsam kaçacak 🤣hevesim kaldı heç birşey anlamadım
Denizincani Nuraslanklc inan ic camasirsiz uyuyorm sadce bir pijmayla o kadar ki rahatsz oluyorm bu tuwalet olayindan bi 10 dk kadar klozet uzerinde uyumuslugum war esim gelmedigimi fafkednce gelip beni yatirmisti
Nuraslanklc Denizincani 😂😂ahaha😅bizimkinin ruhu duymaz senin ki gelmiş kaldırmış yine rahatlıkla uykuya dalabilirsin
Esesennn Nuraslanklc ben hep internetten aldım valla ucuza indirimden kaptım hep. Hiç dolanma sen de her şey daha uygun pamuklu 100de 100 ebebek ve lcw den alabilirsin hep pamuklar😊 beşiği de netten aldım