Nuraslanklc Denizincani 😂😂ahaha😅bizimkinin ruhu duymaz senin ki gelmiş kaldırmış yine rahatlıkla uykuya dalabilirsin
Nurelakaradag Nuraslanklc benim ki ters ayaklari baski yapiyor kafasida gogsumun altinda o baskidan kacircam diye korkuyorum
Nuraslanklc Nurelakaradag 😂kaçırmayan bizden değildir😂😂 bazen kaçırdığımı hissetmiyorum tuvalete gidince farkediyorum 👀
Merve_osman Nuraslanklc 1 saat önce dışarıdaydık eve gelinceye kadar azıcık sızmıştı önce of yine dedim sonra oturup eşimle güldük iç çamaşırı değiştirmekten yoruldum🙄
Hzlhakko Nuraslanklc benim hem aşağıya baskı hemde mideye fazla yesem kusacak gibi oluyorum ki hamilelikte hiç kusmadım hem alt hem üstten hemde yanlardan darbe alıp duruyorum ama olsun bebişim sağlıklı olsun katlanırım 🤗
Nuraslanklc Hzlhakko ay kaç haftalıksın🥰 aynen rahatsız oluyoruz 2 dk ama o hareketlerini hissetmek dünyalara bedel çok şükür 🥰🥰
Serce Nuraslanklc ah onu çok doğru söyledin valla analık zor 😂 anam ana olunca anlarsın derdi de ana olmadan anladım kadını 🤪
rukiye-02 Nuraslanklc aynen bide böyle altına kaçıracak gibi oluyorsun biraz bekleyince geçiyor bi doğsalar da artık rahatlasak 😬
ant2602 Nuraslanklc sıvı değilde sarı kirli bir tabaka oluyor. Her gün duş alıyorum kendimi kötü hissediyorum kir diye. Süt olduğuna inanamıyorum olabilir mi.sarı bir kir sanki
ant2602 Nuraslanklc kasıklarıma mı basıyor anlamdım çişimi tutmuyorum ama yaparken canım acıyor devamlı değil ama arada. İçimde ne karıştırıyor anlamıyorum. Hanımefendi zaten oturuyor. Yatma yok ters bir kızım var
Mihribaliyar Nuraslanklc Sonra da insin diye yalvarırsın🤣🤣🤣🤣 38+2 çok yoruldum artık çişe gitmekten 1 cm açıklık var dua ediverinde gelsin artık