Nuraslanklc Elaninannesi1 sarı sütle karışık su gibi değişik dimii yenimi başladı sende 🤪acaba böyle olunca doğumdan sonra bide süt geldimi gelecekmi derdimiz olur mu ki erkenden gelince
DnzNhr Nuraslanklc yok bende hatta iyice sündü gibi göğüslerim ya normal mi anlamadım 🤷🏻♀️🤔 ilk hamilelikte baya şişmişti süt vardı bunda ne göğüs ağrısı ne şişlik🙈
Nuraslanklc DnzNhr benim de ilk 😂 dolu dolu ellemeye korkuyorum dokunduğum yeri morarıyor bide şimdi 😮
Rbs111 Nuraslanklc hahahahah 😂 güzelmiş 😂 valla Benimde dün aklıma geldi ters dursam yukarı gelir mi dşye 😂
Nuraslanklc ceylanonur onların çenesi bi durmuyor zaten banada tombiş göbekli deyip duruyor 😂milletin ağzını büzemiyoruz da onları büzmeli sanki
Seda_123 Nuraslanklc Aynen sarı ama dokunmuyorum sıkma dediler erken doğuma sebep olabiliyormuş sıkınca
Nuraslanklc Seda_123 😅araştırdım da hiç öyle yazmıyor bi yerde doktora sormak lazım bide ben yağ falan sürüyorum çatlak olmasın diye o sırada farkettim 🤷🏻♀️Yağlanırkende oluyor haliyle ne bileyim Allah korusun