Nuraslanklc Amuda kalkmayı falan düşünüyorum artık uşak mideme doğru kaysın diye 😂😂 sizde durumlar ne hanımlaarr
Denizincani Nuraslanklc Walla canim tuwalete gitmekten nefret eder oldum ozellikle geceleri cok zorluyor bizi bidigim 28 haftalik olduk ayni
Seda_123 Nuraslanklc 26+4 üz midem acayip yanıyor cayır cayır valla her gün böyleyim ilacta fayda etmiyor benimkide aşağı inse altıma işiyim yeter ki razıyım buna 🤣🤣
Nuraslanklc Denizincani gece bacaklarım ağrımasa tuvalette uyuyacağım 🙄 pijama giyinmiyorum yatarken valla 😂bide onunla uğraşmamak için
DnzNhr Nuraslanklc yok bende hatta iyice sündü gibi göğüslerim ya normal mi anlamadım 🤷🏻♀️🤔 ilk hamilelikte baya şişmişti süt vardı bunda ne göğüs ağrısı ne şişlik🙈
ant2602 Nuraslanklc sıvı değilde sarı kirli bir tabaka oluyor. Her gün duş alıyorum kendimi kötü hissediyorum kir diye. Süt olduğuna inanamıyorum olabilir mi.sarı bir kir sanki
Nuraslanklc Seda_123 😂aşağı inmesine gerek yok anacım benim midem de öyle hem alttan hem üstten 😂 çözüm o değil ne yapsak
Denizincani Nuraslanklc inan ic camasirsiz uyuyorm sadce bir pijmayla o kadar ki rahatsz oluyorm bu tuwalet olayindan bi 10 dk kadar klozet uzerinde uyumuslugum war esim gelmedigimi fafkednce gelip beni yatirmisti
Seda_123 Nuraslanklc Aynen sarı ama dokunmuyorum sıkma dediler erken doğuma sebep olabiliyormuş sıkınca