Duuyguum Ruhsuz evet canm endokrine gittiğinde yönlendirir seni ama gitmeden de alabilirsin eczaneden uygun fiyatlı olanlar da var
ozguk Ruhsuz lifechek silver bunun stribini devlet karşılıyor fark ödemiyorsun cihazı bazı eczaneler ücretli veriyor benim eczacım ücret almadı
eliff33 IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ bebeğin kilosu iyi 36. Hafta 2800 diyet listemi paylaştım yukarda canım şekerden dolayı mecburi diyet yaptım kilo almamak gibi bir derdim yok yani
Slnbsr Duuyguum kızzz tatlı mı yiyon seennnn😱😱😱 hemen elindekini yavaşça yere bırak😂😂 Hayır d vitamininde değil demir ilacından bahsediyorum Özellikle demir ilacını tabiki suyla iççen ama arkasından mandalina ye bi tane emilimi arttırıyo
ozguk Duuyguum 207 kriz geçiricem artık sinirden peynir tulum yeşil zeytin şekersiz çay 2 dilim ekmek domates soğan yediklerim yarın gidicem dr a düşmüyor artık
Duuyguum Slnbsr ölçtüm şekerimi tekrar 132 çıktı yedikten sonra canm istiyor napim kız yapmış görümcem o kadar yemiim mi 😅 bide öğle yemeğinden sonra ölçerim sen ölçmüyorsun de mi
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ eliff33 bende de vrda verdikleri diyet listesinde dah çok yemek yediriyo ve kilo alıyom
eliff33 Duuyguum kuzu bak düzene girmiş 132 kötü değil ki benimde açlık 84 tokluk 121 çıktı bugün iyi şükür
Slnbsr Duuyguum bende çıkmadı şeker ölçmüyom ben Görümcene de görümcecim bak şekerim çıkıyor yapma böyle şeyler de😃
gul_1993 Duuyguum canim merhaba tokluk sekerine kac saat sonra bakiyorsun benimde degerlerim sana yakin cikiyor 140i gecmedigi surece sorun yok dedi bana endokrin benimde gecmiyor 130 falan genelde bende o yuzden cok uzmeyim kendimi bosuna diyorum ama bazen aklimada takiliyor 🙄
Duuyguum eliff33 benim açlık 97 çıktı ama 😅 öğlen de makarna yicem yine yüksek çıkar canm ama senin için çok sevindim bunalıma sokuyo seni şeker inşallah hep böyle gider asljnda en güzeli birşey yememek 😅
Duuyguum Ruhsuz biz para vermiyoruz canm tanıdık var bizim ama çubuklarını dr yazıyor diye biliyorum ben
eliff33 IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ 3ana öğün 3 ara öğün şeklinde veriyor canım banada sebze ve protein ağırlıklı değil mi listen ?
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ eliff33 ewwt öyle aslında ama ben normalde yiyen biri değildim. O şekilde dikkt edince bu seferde kilo alımı başlıyo